Bład GG
Co jakiś czas system informuje mnie źe powstał jakiś błąd w gg.exe, nastąpi zamknięcie programu i chce wysyłać jakieś raporty.
I jeszcze jedno. Mam program iMesh i za nic nie mogę nic ściągnąć. Wszystko znajduje ale potem nic.
Dzięki za jakieś podpowiedzi
I jeszcze jedno. Mam program iMesh i za nic nie mogę nic ściągnąć. Wszystko znajduje ale potem nic.
Dzięki za jakieś podpowiedzi
Odpowiedzi: 13
Ludzie GG jest do niczego. :!: Działa wolno, wiesza się, i ma tyle błeow jak mało który program. Dlatego uzywam Tlena od 1,5 roku i ten program nigdy mnie nie zawiódł. :!: A źe ma obsługę kontaktów gg to GG traci jedyny swój walor... :D
xxx
Jami:Krzychooo:Mi wczoraj powiedział GG ze są składniki aktualizująca, kazałem mu zciągnąc i juź na samym końcu zaczął krzyczeć źe czegoś tam niemoźe doćściągać. Nie wiem o co mu chodzi, nigdy się wcześniej nie buntował :?
Zły dzień chyba miał GG :mrgreen:
mnie rownierz pojawia sie ten blad :(
I ja to mam... – po dwoch probach dalem "anuluj" i "nie przypominaj mi wiecej o tej aktualizacji" :mrgreen:
xxx
xxx
Mi wczoraj powiedział GG ze są składniki aktualizująca, kazałem mu zciągnąc i juź na samym końcu zaczął krzyczeć źe czegoś tam niemoźe doćściągać. Nie wiem o co mu chodzi, nigdy się wcześniej nie buntował :?
Faktycznei nowa instalka nic nie pomogła. Musze jeszcze gdzies znaleźć starszą wersję i sprawdzić czy będzie to samo.
Dzięki za pomoc
Dzięki za pomoc
Mi tam to nie przeszkadza bo juz z tego czegos zwanego komunikatorem internetowym Gadu–Gadu nie kozystam.Juz dawno sie z nim pozegnalem i to na dobre.
no niestety gg jest naszpikowane bledami, szczegolnie wersja 6. cos sie nie postarali przy tworzeniu nowej wersji :?theboss78:gg lubi miec bledy.Mi nawet po reinstalacji gg tez dawalo bledy chodz nie powinno.Dlatego teraz uzywam tlena i jest git. :D :D :D
gg lubi miec bledy.Mi nawet po reinstalacji gg tez dawalo bledy chodz nie powinno.Dlatego teraz uzywam tlena i jest git. :D :D :D
gg lubi miec bledy.Mi nawet po reinstalacji gg tez dawalo bledy chodz nie powinno.Dlatego teraz uzywam tlena i jest git. :D :D :D
U mnie znów często występuje błąd , gdy wklejam jakis tekst do gg i gdy go wyśle to pojawia się błąd o treści "wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie . Czy chcesz kontynuować uruchamianie skryptów na tej stronie ?" I mam do wyboru Tak i Nie . I na dodatek nie moge wysłaś źadnego obrazka , gdy go dodam do gg to gdy klikam wyślij to nic się nie dzieje ;/
a uźywash power gg??
jak nie to przeinstaluj/
Imesh >sprawdź czy ci firewall nie blokuje.
jak nie to przeinstaluj/
Imesh >sprawdź czy ci firewall nie blokuje.
Strona 1 / 1