Błąd .exe w football manager 2005
Witam i mam problem z moją ukochaną grą, a więc tak jak właczam gre to po około 5 minutach pokazuje się błąd z plikiem bład z aplikacją FM5.exe przepraszamy za kłopoty i tak dalej więc co ja mam teraz zrobić mam najnowsze stery do karty graficznej reinstalowałem gre no nie pomogło więc się pytam mam wersje 5.0.2 a w dodatku RIPa
Odpowiedzi: 6
no nie no SKANDAL :!: :lol: :lol: :lol:
taka to jest twoja ukochana gierka tak? :twisted: co zebys ją od zenka przegrywal :?: :?: :?: :twisted: ja bym sie nie pokazywal na swiecie :!:
Moj ukochany CoD oczywiscie ze jest oryginalny i nawet zmawiam na jego czesc modlitwy :lol: co ty sprawiasz swojej grze?
bys sie wstydzil :!: :twisted: prosze zamknac temat bo zobaczy go jeszcze wiecej takich wrazliwych osob jak ja i ehhh :(
Moźe rzeczywiscie temat zakłódkuje bo widze ze będzie to kolejny z serii temat rzeka, niekończąca sie opowieść.
Bobi
taka to jest twoja ukochana gierka tak? :twisted: co zebys ją od zenka przegrywal :?: :?: :?: :twisted: ja bym sie nie pokazywal na swiecie :!:
Moj ukochany CoD oczywiscie ze jest oryginalny i nawet zmawiam na jego czesc modlitwy :lol: co ty sprawiasz swojej grze?
bys sie wstydzil :!: :twisted: prosze zamknac temat bo zobaczy go jeszcze wiecej takich wrazliwych osob jak ja i ehhh :(
Moźe rzeczywiscie temat zakłódkuje bo widze ze będzie to kolejny z serii temat rzeka, niekończąca sie opowieść.
Bobi
close topic;
BlackList–>Add("coach14") ;
Rotfl();
BlackList–>Add("coach14") ;
Rotfl();
zamknijcie to wreszcie :mrgreen: bo zaraz to bedzie wszystko nasza wina :mrgreen:
coach14:po pierwsze nie ściągałem
No pacz pan, pogratulowac tylko.
coach14:po drugie to nie moje tylko kolegi nawet tego nie przegrywam poniewaź nie chodzi wię do niego miejcie pretensje źe rozprowadza piraty
Z tego co widzę to Tobie coś nie działa, nie koledze.
Nie musisz sobie gęby wcale kolegami wycierac, nie wierze ze koleś Cię torturował i kazał gre do domu brać.
Pretensje mozesz mieć tylko do siebie.
coach14:po trzecie nie wieźe źe wy macie wszytsko orginalne a wogóle mogłem sobie zripować moją orginalną wersje(jakbym miał)
Własnie – jakbyś miał, a nie masz.
Jak to ładnie moźna kota ogonem obrócić i wszystkich na około o piracenie posądzić, swoją droga to wielu Tobie podobnych takie spostrzezenia wysnuwało... i poległo.
EOT
po pierwsze nie ściągałem po drugie to nie moje tylko kolegi nawet tego nie przegrywam poniewaź nie chodzi wię do niego miejcie pretensje źe rozprowadza piraty a po trzecie nie wieźe źe wy macie wszytsko orginalne a wogóle mogłem sobie zripować moją orginalną wersje(jakbym miał)
coach14:mam wersje 5.0.2 a w dodatku RIPa
oo gratulacje. Bardzo fajnie ze masz Ripa, a jeszcze fajkniejsze jest to źe zaraz powinna sie pojawić kłódka na tym temacie...
REGULAMIN wzywa...
"nie dość źe złodziej to jeszcze ***" :mrgreen:
Strona 1 / 1