bład CRC
gdy instaluje sobie GTA VC z plikubin podczas instalacji wyskakuje mi błąd crc, jak widać na screenie niźej, da się to jakos naprawić?? :?: :?:
Odpowiedzi: 8
Powiem wam cos. Miałem ten sam problem, ale nie tylko w tej grze. Czasami powoduje to Windows. Ja zrobiłem reinstalkę i wszystkie te z błędami CRC zainstalowały sie porządnie. Spróbuj formatu, ale jeźeli nie to polecam jeszcze raz zdobyc te grę.
Rebe:Ad@$:maras:RAMY mam na 100% dobre,a laser nie moźe być zabrudzony bo instaluje to z wirtualnego CDROMU, jaieś inne sugestie?? :?: :?:
Zabezpieczenie źle ominięte
Czyźby to miało oznaczać, źe wracamy do .........pierwszego zdania mojego poprzedniego postu?
Widzisz – nie jesteś sam – ja teź potrzebuje okulisty ;). Moźe jakiegoś polecisz?? :lol:
Pozdrawiam
A skad sciagnal Richard Burns Rally ?? Bo szukalem i nie znalazlem
U mnie przewaznie bledy CRC pojawiaja jak niesciagnie sie jakis maly pliczek w grze...
U mnie przewaznie bledy CRC pojawiaja jak niesciagnie sie jakis maly pliczek w grze...
znajomy teź miał problem z CRC ,ale w innej grze ,Richard Burns Rally, a powodem tego był niedociągnięty jeden z plików gry (tzn ,jakby ucięty,spowodowane to było najprawdopodobniej błędami podczas ściągania...podmienił ten plik na świeźo ściągnięty i było wszystko wporzo)
Ad@$:maras:RAMY mam na 100% dobre,a laser nie moźe być zabrudzony bo instaluje to z wirtualnego CDROMU, jaieś inne sugestie?? :?: :?:
Czyźby to miało oznaczać, źe wracamy do .........pierwszego zdania mojego poprzedniego postu?
maras:RAMY mam na 100% dobre,a laser nie moźe być zabrudzony bo instaluje to z wirtualnego CDROMU, jaieś inne sugestie?? :?: :?:
RAMY mam na 100% dobre,a laser nie moźe być zabrudzony bo instaluje to z wirtualnego CDROMU, jaieś inne sugestie?? :?: :?:
Pominiemy rozwaźania nt. wersji przyjmjąc, źe jest ona poprawna. Jeźeli zaś tak to tego typu błąd moźe być spowodowany pamiecią RAM – błędy w komórkach lub wadą czytnika – brudny laser np.
To są chyba dwie podstawowe moźliwości powstawania tego typu komunikatów
To są chyba dwie podstawowe moźliwości powstawania tego typu komunikatów
Strona 1 / 1