błąd crc

podczas robienia kopii zapasowej mojego ulubionego filmu w dvdShrinku wyskoczył błąd CRC. co to za błąd? czy to wina krąźka?
czy w takiej sytuacji uda się zrobić tą kopię?
prosze o pomoc

Odpowiedzi: 4

To czym jest zabezpieczony film pokazuje wlasnie AnyDVD. Instalujesz program, odpalasz, wybierasz jezyk polski i zaznaczasz by usuwal wszystkie zabezpieczenia, program bedzie siedzial w trayu. Po wlozeniu krazka i kliknieciu na ikonke AnyDVD, pojawi sie okienko z informacjami czym jest zabezpieczony film. AnyDVD zostawiasz wlaczonego w trayu i odpalasz DVD Shrink lub DVD Fab i dajesz odczyt i zapis jako obraz plyty, w DVD Fab jest prosty kreator, mozesz usunac zbedne sciezki dzwiekowe, napisy, trailery, itp...
mettal
Dodano
28.12.2005 23:51:05
mógłbym prosić o podanie nazwy programu którym mógłbym rozpoznać zabezpieczenie na płycie z tym filmem dvd? i jeszcze jedna prośba o opisania po krótce kroków jakie mam wykonywać przy zgrywaniu z Any'm DVD działającym w tle– źeby ominąć ten błąd CRC i udało się skopiować zawartość płytki na dysk
emm16
Dodano
28.12.2005 23:44:53
Bład CRC moze wyskoczyc przy plytach ktore posiadaja zabezpieczenie oparte na usdzkodzonych sektorach. Powinienes poprawnie zgrac taka plytke uzywajac dwoch programow AnyDVD+DVDShrink (AnyDVD dziala w tle i w locie usuwa zabezpieczenia). Lepszym rozwiazaniem jest skorzystanie z AnyDVD+DVDFab. Plyta jest pewnie zabezpieczona nowym Sony ARccOS, a w takim przypadku tylko DVDFab proboje, dosc skutecznie usuwac to zabezpieczenie.
mettal
Dodano
28.12.2005 17:58:30
tam nie ma odpowiedzi jak ominąć ten błąd a mi przecieź o to chodzi. moźe istnieje jakiś program którym mimo tego błądu uda sie odczytać płytke i zrobić kopie?
emm16
Dodano
28.12.2005 17:54:16
emm16
Dodano:
28.12.2005 17:22:58
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1