Błąd (1003,11)

Witam po przerwie – Panowie szukam pomocy w sprawie wyświetlania sie komunikatu przy wysyłaniu poczty elektronicznej (outlook ekpress) – po wysłaniu "listu" norton pisze mi źe nie moźe wysłać wiadomości Poniewaź serwer pocztowy odrzucił wiadomość 451 Error while writing spool file Error (1003,11) ... Więc w tym temacie proszę o POMOC i z góry znalazłem coś na ten temat – ale to po angielsku :( a z tym to juź u mnie kłopot serdecznie dziękuje FACHOWCOM :) Pozdrawiam A.D.

Odpowiedzi: 4

Witam – zrobiłem jak napisałeś – 1 krok OPERATOR opier... gości źe mi coś miesza – i za pare chwil juź wszystko działa :) (czyli gość coś tam kręcił) dziękuję za OŚWIECENIE pozdrawiam i źyczę miłego wieczoru ;)
PS.
Jeszcze raz dziękuję za szybką i skuteczną POMOC jestem zobowiązany.
Jak zwykle mogłm na Was liczyć w kłopotliwej sprawie apropos to ciekawe źe w dzisiejszych czasach komercji i zwykłego draństwa – są jeszcze ludzie bezinteresowni TO JEST SUUPER – DZIĘKUJE !!!
adam–34
Dodano
06.06.2005 23:39:54
Musisz sobie wiec odpowiedziec na te cztery pytania.
1. Czy jestes pewien, ze ustawienia Twojego konta sa poprawne jesli chodzi o SMTP ? W zakladce Serwery wlasciwosci konta, sekcja na dole –> serwer wymaga uwierzytelnienia i przycisk Ustawienia. Moze cos sie zmienilo i wystarczy zasiegnac jezyka u dostawcy konta pocztowego ?
2. Czy wysylane maile na 100% sa utworzone prawidlowo ?
3. Twoja wiadomosc nie jest "wieksza" niz dopuszcza to Twoj dostawca internetu (lub przyjmuje serwer pocztowy) ?
4. Czy przypadkiem Twoje wysylane maile nie sa sklasyfikowane przez dostawce internetu jako spam ?
EL NINO
Dodano
06.06.2005 20:44:02
Witam na wstępie serdeczne DZIĘKI za szybką reakcję na moje pytanie :–) a co do Twojego pytanie – hmm... no od początku było wszystko O'K ale od paru dni nie chce mi poczty wysyłać :–( i tu mam problem. Nie wiem co z tym począć dlatego zwracam się do FACHOWCÓW :–) Pozdrawiam A.D.
adam–34
Dodano
06.06.2005 17:23:34
Opis bledu znajdziesz w supporcie Symanteca –> http://service1.symantec.com/SUPPORT/sharedtech.nsf/d3c44a1678bd8f45852566aa005902cb/ab22519316913f4f88256dcd0001cd0a?OpenDocument&src=bar_sch_nam
Powoluja sie na cztery mozliwosci:
–Your email client failed authentication.
–Your email message contains invalid characters.
–Your email exceeds the file size limit set by your ISP.
–Your email was classed as SPAM by your ISP or by your recipients ISP.

Masz to "od zawsze" czy po zainstalowaniu czegos ?
EL NINO
Dodano
06.06.2005 16:09:35
adam–34
Dodano:
06.06.2005 01:34:13
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1