Błąd 0x80070006 po instalce SP1
Jak w temacie.Co może go powodować?
Po kolejnej próbie - Wystąpił błąd wewnętrzny podczas instalacji dodatku service pack. Kod błedu: 0x80070070
Chciałbym sie całkowicie przesiąść na Viste ale tylko z SP.Co to za błędy?
Odpowiedzi: 4
Udało sie.Dzieki google znalazłem info o tym błędzie (tym pierwszym) dla win2003 ze moze bys jakis problem z win update jesli ma sie nod32 i przy jakiejś aktualizacji(nie dokończyłem czytać).Wiec wywaliłem nod32 z visty i podjąłem kolejną próbę z SP1.I zakończona sukcesem!Z tą aktywacją to tez masz racje..A po wydaniu oficjalnego SP1 nie bedzie mozna go zainstalowac na obecnego sp1?? Jak myslisz?
Myślę, że nia ma powodów do obaw. HP 530 jest silnym laptopem i nie będzie zamulało. Kilka miesięcy i wszyscy dostaniemy SP1 do rąk. No bo powiedz. Na pulpicie będziesz miał irytujący napis, że to wersja ewaluacyjna. System wygaśnie w kwietniu przyszłego roku... Czy będziesz go reinstalowal wtedy posiadając xx programów, danych i ustawień na komputerze?
Wiem ze jest dobry ale jednak wolałbym go z SP.Tym bardziej ze mam dostać laptopka (HP 530) za free z BT(taka angielska tepsa) a na nim jest Vista.A juz z doświadczenia wiem ze V lubi troche zamulać a tego nie lubię.Dzieki za szybką odpowiedź!
Radzę poczekać z instalacją wersji beta sp1 dla visty jeżeli planujesz noirmalnie korzystać z komputera. Ja zainstalowałem, potestowałem i reinstal systemu w całości mnie czeka. Powiem tylko, że jest na co czekać. Natomiast do normalnej pracy - odradzam. Vista bez SP również jest dobrym systemem. Pozdrawiam.
Strona 1 / 1