Black & White 2
Witam mam gre Black & White 2 , mój problem polega na tym źe podczas grania połowa ekranu w grze na mapie składa się z nieba , przezroczystego nieba na skrinie to co zaznaczyłem na czarno ten obszar tego kwadraciku jest właśnie z przezroczystego nieba, wie ktos moźe który plik odpowiada ze tą teksture jeśli tak prosze o jego umieszczenie na centrumxp ja sobie ściągne z góry dziękuje:P dodate źe podczas instalacji wyskoczyły mi dwa błędy w których było dostępne ignoruj, anuluj, ponów proube myślicie ze to moźe być spowodowane tymi błędami?
Odpowiedzi: 4
ok teraz umieszcze orginalnego Skrina z gry jakiego mi się udało zrobić tak wygląda ten błą co mnie dręczy włąśnie to niebo co jest na skrinie a błędy jakie mi dwa wyskoczyły podczas instalacji to od dzwięku coś ale to nie gra źadnej roli;) chodzi mi tylko to niebo co wcina mi się na mapie macie jakiś pomysł?
ok teraz umieszcze orginalnego Skrina z gry jakiego mi się udało zrobić tak wygląda ten błą co mnie dręczy włąśnie to niebo co jest na skrinie a błędy jakie mi dwa wyskoczyły podczas instalacji to od dzwięku coś ale to nie gra źadnej roli;) chodzi mi tylko to niebo co wcina mi się na mapie macie jakiś pomysł?
Jak dla mnie tez wszystko ok,wiec w czym problem ?
Coś jest nie tak z tym obrazkiem? ja nie widze błędu.
Strona 1 / 1