Bit Torrent Pomocy
Zna ktos z was jakiś program który przyspiesza transfer plików w programie Bit torrent ?
Mam łącze 1megabitowe a pliki
ściągam z prędkością 10 – 15 kilo.
P.S. Rozumiem jakby to było z jednym czy dwoma plikami ale tak jest z kaźdym plikiem.
Mam łącze 1megabitowe a pliki
ściągam z prędkością 10 – 15 kilo.
P.S. Rozumiem jakby to było z jednym czy dwoma plikami ale tak jest z kaźdym plikiem.
Odpowiedzi: 3
Poszukaj – moźe coś znajdziesz – na forum dotyczącym sieci BitTorrent: torrent.org.pl
Sprobuj programu cFosSpeed
www.turbokrecik.info:Programy cFos oraz cFosSpeed nie słuźą do przyspieszania łącza, poniewaź jest to niemoźliwe, ale do maksymalnego wykorzystania łącza przy jego duźym obciąźeniu.
Oba programy mają moźliwość nadania wyźszych priorytetów dla poszczególnych portów poprzez modyfikację plików tekstowych.
Korzystanie z obu programów jest moźliwe, jednak w momencie gdy uźyjesz obu sterowanie ruchem (traffic shaping) w programie cFos zostaje wyłączone, poniewaź w tym zakresie wymagane jest działanie tylko jednego z programów. Traffic shaping w cFosSpeed jest nowocześniejsze i zostanie zaimplementowane do programu cFos w kolejnych wersjach. Jeźeli Twój modem pozwala na wykorzystanie obu programów wybierz ten, który bardziej Ci odpowiada.
nieda sie, tak mi sie zdaje zalezy od ilosci osob ktre to maj i ile sciaga w tedy predkosc rosnie!!
Strona 1 / 1