Bit Comet i bledne obliczenia
Sciagam pewnien plik z internetu... sciagnelo mi jzu 2,5 Gb z 3,92gb... a program mi liczy ze to jest 36% i zostalo jeszzcze 2,5gb ... to razem daje 5gb, czyli sciaga dodatkowy 1,1gb... co to ma znaczyc.... (blednych danych sciagnal 512kb wiec to nie od tego zalezy) i co tu robic?
Odpowiedzi: 6
na forum o BC przeczytalem ze ten program wlasnie takie rzeczy wyprawia... a ze juz mam tyle sciagniete to przeboleje i sciagne to do konca... trudno!
>napisze tak IMO bedziesz musial
>jesli chcesz sprawdzic czy moze jednak nie ,spróbuj w innym programie
nadpisal – czego nie rozumiesz w tym słowie? zastapil nowym (w tym wypadku pustym)
UPDATE
Czy to stało się nagle czy było juź od jakiegoś czasu ?
Oczywiście mogę się mylić ,dlatego dobrze by było spróbować dociągnąć do tych 3,92 i zobaczyc jak bedzie i wtedy jesli nadal BC bedzie sciagal spróbować z tym plikiem w innym prosie.
>jesli chcesz sprawdzic czy moze jednak nie ,spróbuj w innym programie
nadpisal – czego nie rozumiesz w tym słowie? zastapil nowym (w tym wypadku pustym)
UPDATE
Czy to stało się nagle czy było juź od jakiegoś czasu ?
Oczywiście mogę się mylić ,dlatego dobrze by było spróbować dociągnąć do tych 3,92 i zobaczyc jak bedzie i wtedy jesli nadal BC bedzie sciagal spróbować z tym plikiem w innym prosie.
chodzi mi o to czy bedzie on ten plik sciagal taki jaki jest czyli 3,92gb czy bedzie sciagal 5gb... to jest roznica! mam 2,5gb czyli zostalo 1,4gmb a nie 2,5! i o co chodzi z tym nadpisaniem?
IMO to poprostu wystapil jakis blad jak sciagales ,otoz po sciagnieciu tego 1,1 gb pliczek sie nadpisal i zaczoles sciagac od nowa za to statystyki pobrań stare zostaly (mialem tak raz) ,moją torie potwierdzisz sprawdzajac jak to wyglada w innym programie
(tylko ostroznie zebys sobie tych 2,5 giga nie nadpisal)
(tylko ostroznie zebys sobie tych 2,5 giga nie nadpisal)
patrze na sciagnieto ogolem i widze 2.31gb. plik ma 3.92 a bit comet chce sciagnac jeszcze 2.46gb. no to cos tu nie tak jest... jezeli 2.31gb z 3.91gb to 37% to naprawde ciezko mi w to uwierzyc... ciekawi mnie na co idzie ten 1,1gb
>patrzysz na opcje sciagnieto czy sciagnieto ogolem ? (bo jest w tym pewna róźnica :)
Strona 1 / 1