BIOS
czy bezpieczne jest uaktualnianie biosa z pozycji windowsa?? na plytce z plyty glownej GA–8IPE775–G mam programik ktory to umozliwia i mam obawy czy czegos nie popsuje
Pilnie prosze o odpowiedz
Z gory dziekuje i pozdrawiam
Pilnie prosze o odpowiedz
Z gory dziekuje i pozdrawiam
Odpowiedzi: 5
Będzie tylko technicznie:
1. Uźywaj przycisku "zmień" zamiast pisac post pod postem.
2. Rozwinięcie tego tematu z działu XP wylądowało w kosmosie, bo nie doś, źe o tym samym to jeszcze ....... patrz punkt pierwszy.
2. Rozwinięcie tego tematu z działu XP wylądowało w kosmosie, bo nie doś, źe o tym samym to jeszcze ....... patrz punkt pierwszy.
Będzie tylko technicznie:
wiatraki wlaczaja mi sie teraz przy 70 paru stopniach czy to nie za duzo? wiem ze moglbym uzywac easy tune ale co bedzie przy przeinstalowaniu systemu
bo je sie o przegrzanie kompa
czy moje obawy sa sluszne??
bo je sie o przegrzanie kompa
czy moje obawy sa sluszne??
mam tylko maly problem
uaktualnilem biosa i zmienily sie ustawienia dotyczace wiatraka Wczesniej w biosie bylo ustaione ze wlacza sie na pelna predkosc po przekroczeniu 60 stopni teraz nawet po 70 sie nie wlacza Dodam ze te opcje sa ustawione w biosie automatycznie i nie ma do nich dostepu nawet po nacisnieciu Ctrl+F1
uaktualnilem biosa i zmienily sie ustawienia dotyczace wiatraka Wczesniej w biosie bylo ustaione ze wlacza sie na pelna predkosc po przekroczeniu 60 stopni teraz nawet po 70 sie nie wlacza Dodam ze te opcje sa ustawione w biosie automatycznie i nie ma do nich dostepu nawet po nacisnieciu Ctrl+F1
Tak samo bezpieczne jak i z dyskietki.
Strona 1 / 1