BIG PROBLEM!!!!!!!
SLuchajcie mam owy problem....
Otoz mialem taki sprzet jak w opisie na odle i dzis zmienilem sobie karte grafiki na Ti 4200 i wlaczam kompa i wszystko zostalo pozmieniane jak po formavcie wszystkie ustawienia domyslne.Mailem foldery na pulpicie z 20 GB filmow muzy waznych plikow takze.Wiec wszsytkie ustawienia zrobilem takie jakie mialem wiec postanoiwielm poszukac co sie stalo z Filmami itp. wiec wchodze w Moj Kopm/Dysk C/Documents and Settings/moj profil/Pulpit no i patrze sa moje foldery. No i jes skopiowalem na pulpit.No i wylaczylem kompa.Poslzem na dwor.Wracam ,wlaczam kompa i ikon znow niema nawet w tym folderze gdzie ich szukalem i na pulpicie ,a takze wszytkie ustawienia wrocilyjako domyslne.Co to ma byc? Jak przywrocic moje pliki i usawienia?
Otoz mialem taki sprzet jak w opisie na odle i dzis zmienilem sobie karte grafiki na Ti 4200 i wlaczam kompa i wszystko zostalo pozmieniane jak po formavcie wszystkie ustawienia domyslne.Mailem foldery na pulpicie z 20 GB filmow muzy waznych plikow takze.Wiec wszsytkie ustawienia zrobilem takie jakie mialem wiec postanoiwielm poszukac co sie stalo z Filmami itp. wiec wchodze w Moj Kopm/Dysk C/Documents and Settings/moj profil/Pulpit no i patrze sa moje foldery. No i jes skopiowalem na pulpit.No i wylaczylem kompa.Poslzem na dwor.Wracam ,wlaczam kompa i ikon znow niema nawet w tym folderze gdzie ich szukalem i na pulpicie ,a takze wszytkie ustawienia wrocilyjako domyslne.Co to ma byc? Jak przywrocic moje pliki i usawienia?
Odpowiedzi: 2
Ja mam podobny problem ....kiedys wylaczylem kompa wlaczylem na nowo i kupa...nie ma nic...pulpitu...polderkowitp....poprostu moj profil odwoluje sie do katalogu c:/documents&settings/TEMP zamiast c:/documents&settings/mojprofil nio i mam problem bo nie wiem jak zmienic zeby moj profil odnosil sie do folederu c:/documents&settings/mojprofil.
HELP
(probowalem zmieniac nazwy folderow z TEMP a mojprofil – nie dziala)
HELP
(probowalem zmieniac nazwy folderow z TEMP a mojprofil – nie dziala)
mi sie wydaje ze uruchamia ci sie jakis profil bez mozliwości wyboru w oknie logowania – ono po prostu sie nie pojawia:
wiec wchodze w Moj Kopm/Dysk C/Documents and Settings/moj profil/Pulpit no i patrze sa moje foldery.
Strona 1 / 1