biale okna na xp
mam problem windowsa xp mi na wala .gdy wlaczm przywracanie systemu to pokazuje sie biale okno i nic tam nie ma...
polecenie wyszukaj mi tez nie dziala
wyskakuje sam piesek i nic wiecej
nawet konta urzytkownikow tez biale okno ––––––––co zrobic
polecenie wyszukaj mi tez nie dziala
wyskakuje sam piesek i nic wiecej
nawet konta urzytkownikow tez biale okno ––––––––co zrobic
Odpowiedzi: 8
EL NINO:To akurat nie chwyci, bo Rebe ma przesrane u sw. Mikolaja :mrgreen: .
Rebe:A wcale, bo nie – co roku dostaję od niego prezenty – tyle, źe ciągle te same – rózgi :wink:
czyli to by sie zgadzało
:wink:
EL NINO:To akurat nie chwyci, bo Rebe ma przesrane u sw. Mikolaja :mrgreen: .Bobi_robert:albo poprosić Św. Mikołaja toźto gwiazdka za nie tak długo
A wcale, bo nie – co roku dostaję od niego prezenty – tyle, źe ciągle te same – rózgi :wink:
To akurat nie chwyci, bo Rebe ma przesrane u sw. Mikolaja :mrgreen: .Bobi_robert:albo poprosić Św. Mikołaja toźto gwiazdka za nie tak długo
Rebe:Czep się :lol: – bo napisze, jak niektórzy, źe wszelkie błędy to kwestia zwalonej kawiatury :wink:Bobi_robert:pamietaj o spacji sfc[spacja]/scannow
wiec moze czas zafundować sobie nową :wink:
albo poprosić Św. Mikołaja toźto gwiazdka za nie tak długo
Bobi_robert:pamietaj o spacji sfc[spacja]/scannow
Czep się :lol: – bo napisze, jak niektórzy, źe wszelkie błędy to kwestia zwalonej kawiatury :wink:
pamietaj o spacji sfc[spacja]/scannow
uruhomilam windows awaryjnie z wierszem polecen
i napisalam sfc/scannow –a yo mi odpiusalo ze nie rozpoznaje takiego polecenia co zrobic???
mam firewall i antivirientkid–zainstalowane od niedawna–mowia one ze nie ma wirusow
i napisalam sfc/scannow –a yo mi odpiusalo ze nie rozpoznaje takiego polecenia co zrobic???
mam firewall i antivirientkid–zainstalowane od niedawna–mowia one ze nie ma wirusow
Odrobaczyć samodzielnie lub z pomocą forum – opisy programów i sposoów w dziale bezpieczeństwo.
Po tej czynności "uzupełnić braki" systemu poprzez uzycie z wiersza polecenia sfc /scannow.
Po tej czynności "uzupełnić braki" systemu poprzez uzycie z wiersza polecenia sfc /scannow.
Strona 1 / 1