BIA Brothers in Arms

Witam interesuję się II wojną swiatową no a takźe grami o takiej tematyce i zainteresował mnie tytuł BIA no i chciałbym sobie kupić ale znaczna częsć społeczności internetowej twierdzi iź ta gra to gniot. A co wy o tym myslicie?? ps. czy w multiplaer są jakieś polkie clany jesli tak to porsił bym o link do ich stron za all. odp. serdeczne dziex. pozdro :D

Odpowiedzi: 9

czyli co? muwita źe lipa – ja stałem nad regałem i zastanawiałem się Brothets in Arms czy Full Spectrum Wariors i wybrałem to drugie. Troszkę się zawiodłem bo spodziewałem się krwawej jadki jak w CoD ale czytając te wypowiedzi to jednak dokonałem dobrego wyboru. Bo w Full S. W. moźe nie popykasz z bara czy nie będzie świetnego niemiackiego GRANADE!!! ale przynajmniej nie dowodzisz ekipą debili.
Pan i pastuch
Dodano
19.06.2005 02:44:58
ja ostatnio skombinowałem hidden & dangerous 2.naet niezłą gierka.cięźkie sterowanie.to dla tych co lubią 2 wojne światową.
jestem w pierwszej misji ,ale juź mi sie spodobała.
klonpiotr
Dodano
18.06.2005 23:40:20
nie gralem... ale to konkurencja dla mojego ulubionego CoD'a wiec mowie ze BiA to kupa [;

mozesz takze zamiast tego kupic oczywiscie CoD Pack'a :mrgreen: w cenie okolo 80 zł
matijas
Dodano
18.06.2005 22:46:58
shit
BoBa
Dodano
18.06.2005 22:11:41
gniot.
latzky
Dodano
18.06.2005 14:43:28
Według mnie zupełnie zdebilone w tej grze jest to źe powiecmy spotykasz na swojej drodze niemców. Zaczynają do ciebie strzelać ty wydajesz rozkaz aby twoi źołnierze prowadzili ogień zaporowy i o dziwo podczas takich strzelanin nikt nie ginie :shock: , nawet jak niemcy stoją na otwartej przestrzeni. Trzeba dopiero zajść ich od flanki i wybić. W sumie na takiej walce opiera sie cała gra. Byłoby to znośne gdyby nie to źe moźna zajść niemców od tyłu specjalnie przygotowaną przez twórców drogą.
Coś co mnie jeszcze bardzo zdenerwowało w tej grze to to źe nasi "podopieczni" są bardzo głupi. Kiedy rozgorzeje walka to trzeba im pokazać źe mają schować sie za murkiem albo beczułką. To jest poprostu śmieszne. Przywódca powinien zajmować sie powaźniejszymi rzeczami, a to źe źołnierz ma sie schować to mu intuicja podpowiada i jak mu zaczynają świstać kule nad głową to chciałby sie wgryźć w ziemię. W grze jest inaczej.
Pobrałem demo ale po 30min grania dałem sobie spokój. Według mnie gra jest teź za mało dynamiczna. Mi znudziła sie po 30minutach ale kaźdy ma inny gust.
Pozdrawiam
Damian
Damianos
Dodano
22.05.2005 22:05:17
w single jest spoko i fajnie się gra, jeśli chodzi o multi to raczej nikt nie gra lub tylko z kumplami bo moźna grać max. 2–2
marcin.mb
Dodano
22.05.2005 21:27:54
Eri_MS:
:] chyba ze zalezy ci na bezproblemowym graniu po necie ;P
:])

MOnia to sie nazywa liniowość :P
BodzieK
Dodano
22.05.2005 17:43:57
:] masz rip na ftpie albo ci przesle fulla chyba ze zalezy ci na bezproblemowym graniu po necie ;P

dla mnie gierca taka sobie, tak jak kiedys juz ktos napisal tutaj raczej chodzisz wyznaczonymi sciezkami i mnie szybko znudzila, wiec nie wiem czy jest sens wydwania tyle kasy (lepiej zaoszczędzic na SA albo na te twoje symulatory :])
Eri_MS
Dodano
20.05.2005 17:33:47
BodzieK
Dodano:
20.05.2005 10:19:22
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1