Bezpieczny komp?
mam w kompie
Kaspersky Anty–Virus Personal
ZoneAlarm – wersja free
Trojan Remover
Ad–Aware SE Personal
CCleaner
wystarczy do zabezpieczenia kompa???? czy macie jakies jeszcze programiki zabezpieczajace lub usuwajace smieci ktore robia wiecej niz to co te wyzej??? piszcie dzinx
Kaspersky Anty–Virus Personal
ZoneAlarm – wersja free
Trojan Remover
Ad–Aware SE Personal
CCleaner
wystarczy do zabezpieczenia kompa???? czy macie jakies jeszcze programiki zabezpieczajace lub usuwajace smieci ktore robia wiecej niz to co te wyzej??? piszcie dzinx
Odpowiedzi: 8
Powiedzmy ze nauczony źyciem... i "odchrzaniłem" juź strony od stron.....
Aja Ci powiem, ze gowno z tego bedzie, jak ty sam nie bedziesz sie rozsadkiem kierowal.
Tak mi sie przypomnialo:
Dotyczy to Ciebie?
Jezeli tak, to wiesz, co Ci poecam, a jezeli nie to EOT :P
Tak mi sie przypomnialo:
Dotyczy to Ciebie?
Uwaga: Tylko dla subskrybentów TechNet Flash w wersji polskiej!
Specjalnie dla subskrybentów polskiej edycji TechNet Flash prezentujemy nowy obszerny przewodnik kompleksowej ochrony antywirusowej. Informacji o tym przewodniku nie ma jeszcze na stronach TechNet natomiast wiecie juź o niej Wy – subkrybenci TechNet Flash.
Jezeli tak, to wiesz, co Ci poecam, a jezeli nie to EOT :P
ok mam juz wszystkie tutaj wymienione :)
Jeszcze HijackThis
To jesteś dobrze chroniony :) . Reszta to zwykla rozwaga i nie klikanie (pobieranie) wszystkiego co jest dostępne w sieci .
Moźesz dodać Spybot S&D bo świetnie uzupełnia się z Ad–aware .
Jeśli masz Trojana Removera 30–go to zainstaluj na stałe Ewido , to dobry program na trojany http://www.ewido.net/en/ ( po 14 dniach będzie słuźył jako skaner z prawem do update a wczesniej to pełna wersja z ochroną rezydentną).
Moźesz dodać Spybot S&D bo świetnie uzupełnia się z Ad–aware .
Jeśli masz Trojana Removera 30–go to zainstaluj na stałe Ewido , to dobry program na trojany http://www.ewido.net/en/ ( po 14 dniach będzie słuźył jako skaner z prawem do update a wczesniej to pełna wersja z ochroną rezydentną).
nio mam najnowszego firefoxa – uzywam go od hoho... badziewie IE juz dawno w niepamiec puscilem nawet firewallem jest zablokowana:)
szpiedzy będą się instalować jeśli uźywasz IE , jeźeli przejdziesz na alternatywną przeglądarke będziesz bardziej bezpieczny. .
sp2 i non stop aktualizacja a pozatym to twoja wyliczanka jest OK.
Strona 1 / 1