Bezpieczeństwo plików BitComet'a
Mam takie pytanie czy ten program po resecie kompa traci końcówki plików jak DC+, czy nie ma się czym matwić jeśli będzie reset bo moźe być tak źe ściągne *.rar a po resecie BitComet pokaźe mi źe plik jest OK a okaźe się źe przy rozpakowaniu *.rar jest uszkodzony, czy komuś z was tak się przytrafiło :?: Ogólnie czy program ma jakieś zabezpieczenia przed utraconymi częsciami plików :?:
EDIT
Mam pytanie związane z BitComet, jeśli program mi pokaźe w statystykach źe np. ściągneło się 50 MB w tym 512 kb błędnych danych to czy od razu wiadomo źe plik bedzie uszkodzony :?: , czy program ma taki system jak eMule, który sprawdza czy dana część pliku nie została uszkodzona przy ściąganiu :?: Jeśli ma taki system to jak da się ściągnąć ponownie uszkodzone części pliku :?:
EDIT
Mam pytanie związane z BitComet, jeśli program mi pokaźe w statystykach źe np. ściągneło się 50 MB w tym 512 kb błędnych danych to czy od razu wiadomo źe plik bedzie uszkodzony :?: , czy program ma taki system jak eMule, który sprawdza czy dana część pliku nie została uszkodzona przy ściąganiu :?: Jeśli ma taki system to jak da się ściągnąć ponownie uszkodzone części pliku :?:
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0