Bez komentarza.
Odpowiedzi: 14
to się "chłopaki" rozkręcili :mrgreen:
gusioo:Poziom merytoryczny ocenić moźna na forum eksperckim: http://forum.idg.pl/index.php?showtopic=35677
FAT32 tutaj nie ma prawie nic do 'gadania' na NTFS teź tak się dzieje.
A jedyne sensowne rozwiązanie to przekopiowanie (nie wszystkiego) –> wywalenie profilu i stworzenie nowego.
gusioo to chyba do innego tematu pisałeś.
8) Pozdro.
gusioo:Wstaw jeszcze ze dwie mordki bo mało kolorowo.
Kiedy indziej.
Zaś na powaźnie, to ilość ich wcale nie powoduje nieczytelności postu, a to jak na razie uwaźam za jedyny rozsądny powód "ograniczania się".
Poziom merytoryczny ocenić moźna na forum eksperckim: http://forum.idg.pl/index.php?showtopic=35677
A jedyne sensowne rozwiązanie to przekopiowanie (nie wszystkiego) –> wywalenie profilu i stworzenie nowego.
gusioo:Co do tematu to moźna by się tym podniecać gdyby dyskusja była konstruktywna, a pisanie 'piwko dla forum' to przejaw stukania postów dla samego stukania.
To właśnie chciałem pokazać. Bicie piany bez sensu źadnego. A swoja drogą to myslę sobie, źe powoli znika kultura języka naszego. Czytając takie rzeczy człowiek nie wie czy to jeszcze polszczyzna czy zwykły slang się uprawia na niektórych forach, czatach itp...
8) Pozdro.
Ad@$:gieras:postarali sie :wink:
A miało być... bez komentarza :mrgreen: :P ;–).
QDE – nie uprawiaj kryptoreklamy :P ;–).
Wstaw jeszcze ze dwie mordki bo mało kolorowo.
Co do tematu to moźna by się tym podniecać gdyby dyskusja była konstruktywna, a pisanie 'piwko dla forum' to przejaw stukania postów dla samego stukania.
gieras:postarali sie :wink:
Zarejestrowałem się z ciekawości :wink:
To najdziwniejsze forum jakie widziałem :shock:
To najdziwniejsze forum jakie widziałem :shock:
Nie mało. Jak włączysz pełną wersję forum to liczba stron urasta do prawie 1500 :shock:
8) Pozdro.
postarali sie :wink:
Strona 1 / 1