Bet on Soldier
Mam problem z instalką Bet on Soldier, mówie od razu źe mam orginała. Pierwszy raz się mi zainstalowała bez problemu ale przy rozruchu wywalało jakiś błąd to przeinstalowałem i był ok. Ale gdy zrobiłem formata (gra była zainstalowana na innym dysku). Po formacie nie mogłem jej znów odpalić, nawet źaden błąd nie wyskakiwał. No to wziołem wyaliłem ręcznie gre zrobiłem restart i lipa jak wkładam płytke od gry aby ją zainstalować lipa nie startuje ręcznie teź nie idzie jej odpalić z setupa. Ktoś ma jakiś pomysł czemu to tak jest.
Odpowiedzi: 4
Zachowuać się po chamsku kaźdy potrafi, lecz posłuchać rad w celu pomocy . . . nie liczni.blade_22:narysować ci to czy jak, mój brat co ma 10 lat jest bardziej kumaty niź ty
Kłucić mi sie nie chce, bo i po co?
Z mojej strony EOD, chyba źe przyjdzie Ci dalej obraźać moją osobę.
:arrow: Koleś to ty chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem jak nie kumasz tego co napisałem to sie nie odzywaj. A co do tego postu Rebe'go to jest wyraznie napisane:
:arrow: "Problem naleźy przedstawiać dokładnie. Na tyle na ile jest to moźliwe przy wiedzy i umiejętnościach Autora. Nie musi to być, a nawet nie powinna fachowa chińszczyzna, a staranne ,po polskiemu napisanie co się dzieje."
:arrow:narysować ci to czy jak, mój brat co ma 10 lat jest bardziej kumaty niź ty
:arrow: jak nie kumasz to nie pisz głupich postów
:arrow: albo napisz z zapytaniem jak juź czegoś nie łapiesz.
:arrow: "Problem naleźy przedstawiać dokładnie. Na tyle na ile jest to moźliwe przy wiedzy i umiejętnościach Autora. Nie musi to być, a nawet nie powinna fachowa chińszczyzna, a staranne ,po polskiemu napisanie co się dzieje."
:arrow:narysować ci to czy jak, mój brat co ma 10 lat jest bardziej kumaty niź ty
:arrow: jak nie kumasz to nie pisz głupich postów
:arrow: albo napisz z zapytaniem jak juź czegoś nie łapiesz.
Wiec tak:
:arrow: Przeczytaj post autorstwa Rebe'go o przedstawianiu problemów.
:arrow: Postaraj sie go zrozumieć.
:arrow: Napisz post ponownie.
:arrow: Postaraj sie zawrzeć w nim wszystko, ale czytelnie.
Wiec tak:
Strona 1 / 1