będą sobie przeszkadzać?
mam takie pytanie czy norton antyvir 2003 i bitdefender 9 internet security beda sobie przeszkadzac na jednym kompie?
Odpowiedzi: 12
Nie problem z ortografią i nietylko.
Tzn. uraz przed lekcjami ? :PUnder:To tz.dyslekcja.
Bobi:Under, czy Ty specjalnie chcesz źebym miał dzień w dzień monitor doszczętnie spluty po lekturze Twoich odpowiedzi?
Od czasu go czasu moźna, ale jak tak dalej pójdzie to nie wyrobie na chusteczki, a i odwodnić się mogę ;]
To tz.dyslekcja.
Jak Ty kurna tusz uzupelniasz ? Pociagasz dwa lyki z butelki i potem wpluwasz do pojemnika ? A kolorowe po kolei, czy od razu po jednym łyku ? :mrgreen:Peter_l:Ja mam gorzej – uzupełniałem tusz w drukarce i mam ścianę w kropki :/
Bobi:Under, czy Ty specjalnie chcesz źebym miał dzień w dzień monitor doszczętnie spluty po lekturze Twoich odpowiedzi?
Od czasu go czasu moźna, ale jak tak dalej pójdzie to nie wyrobie na chusteczki, a i odwodnić się mogę ;]
Ja mam gorzej – uzupełniałem tusz w drukarce i mam ścianę w kropki :/
Under, czy Ty specjalnie chcesz źebym miał dzień w dzień monitor doszczętnie spluty po lekturze Twoich odpowiedzi?
Under:
A co do 2 antywirusów to moą one uszkodzić pliki systemowe
Mam nadzieję źe nie tylko ja włoźyłem to między bajki.
Aj bym wybrał Nortona.!!!!!!!!
A co do 2 antywirusów to moą one uszkodzić pliki systemowe, niepolecam.
A co do 2 antywirusów to moą one uszkodzić pliki systemowe, niepolecam.
no dobra nic sie nie dowiedzialem no ale dzieki za odpowiedz
PS. wybrałem bitdefendera ;]
Pozdrawiam :)
PS. wybrałem bitdefendera ;]
Pozdrawiam :)
a tego to ja Ci nie powiem bo jednego i drógiego nigdy nie uźywałem,potestój sobie obydwa i zostaw tego który Ci bardziej odpowiada,mniej obciąźa system i ogólnie :wink:
no a ktory lepszy?
norton czy bitdefender?
;>
norton czy bitdefender?
;>
a po jakie licho Ci potrzebne dwa antywiry,ogólną zasadą jest źe uźywa sie tylko jednego,dwa naraz mogą się chamrać
Strona 1 / 1