BearShare pomocy

Witajcie mam taki maly problem z jednym ponoc najlepszych programow do sciagania wszelakich plikow z sieci program ten to BearShare nigdy nie mialem z nim problemow az do dzis kiedy sciagam plik o wielkosci 350 MB ciagle mi sie wylacza jak tylko sciagnie 1 do 2 MB niewiem co jest grane wczesniej sciagalem wiele podobnych rozmiarowo i wiekszych plikow i wszystko gralo jak trzeba a teraz niewiem co jest pomozcie prosze

Odpowiedzi: 5

Witaj wiesz w opcjach nigdzie nic czegos takie go nie znalazlem ze jak nie ma zrudel to wylaczas sie.A pozatym ma plik ktory sciagam maja po min. 150 zrudel.Niewiem co ja mam zrobic odinstalowalem i wgralem od nowa ale to samo sciagnie sie te z 4MB i powtarza sie to od nowa kiedys mailem cos podobnego ale ustalo i gralo ale teraz to niechce wogole sciaga nic co tu zrobic
portobordo86
Dodano
05.03.2006 21:36:11
Witaj wiesz w opcjach nigdzie nic czegos takie go nie znalazlem ze jak nie ma zrudel to wylaczas sie.A pozatym ma plik ktory sciagam maja po min. 150 zrudel.Niewiem co ja mam zrobic odinstalowalem i wgralem od nowa ale to samo sciagnie sie te z 4MB i powtarza sie to od nowa kiedys mailem cos podobnego ale ustalo i gralo ale teraz to niechce wogole sciaga nic co tu zrobic
portobordo86
Dodano
05.03.2006 21:36:11
Gdyby w temacie było napisane "Lite" pewnie problemów by nie było, a tak....IMO bartek89 ma rację.
Seeker
Dodano
05.03.2006 12:13:00
Nie zgadzam sie z toba @bartek. BearShare LITE jest pozbawiony Syfu z wersji "normalnej" a wracajac do tematu, @portobordo moze masz ustawione, ze gdy nie ma zrodel program ma sie samoczynnie wylaczac ? Mialem kiedys podobny problem, ale po reinstalacji all hula.
ghast
Dodano
05.03.2006 00:14:09
portobordo86:
jednym ponoc najlepszych programow do sciagania wszelakich plikow z sieci program ten to BearShare
bearshare to badziewie typu kaaza napakowane syfem. polecam usunac ten programik i przeskanowac kompa antywirkiem i przerzucic sie na cos typu emule. pozdro.
bartek89
Dodano
04.03.2006 23:13:44
portobordo86
Dodano:
04.03.2006 21:10:24
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1