BATTLEFILD1942
JAK URUCHOMIĆ DODATEK WALKI W IRAKU
PO INSTALACII URUCHAMIA SIĘ STARA GRA
POMOCY
PO INSTALACII URUCHAMIA SIĘ STARA GRA
POMOCY
Odpowiedzi: 9
Spoko tak tylko sprawdzałem :wink:
To widac :P .Pawek:Hmmm no ja nie wiem ...
Hmmm no ja nie wiem, ale ten topic nadaje się chyba do kosza... Nie widzę w nim nic co by było zgodne z regulaminem... :twisted:
Dzięki za wszystko postaram się zalatwić inną wersje
pozdrawiam sajno :wink:
pozdrawiam sajno :wink:
nie wiem jaką versję mash ale tesh miałem piracką i "custom game" był w tym miejscu,ale słyszałemźe jakieś versje na 1cd śą i moźe dlatego :roll:
nie trać czasu teraz BF jest po 39zł oryginał,tani jak barszcz,no i po necie moźna pograć na oryginale(bo dostajesz cd–key nowy)moźna inaczej uruchomić moda przykładowa ścieźka ze skrótu D:f1942BF1942.exe +game (tu wpisz nazwe moda zainstalowanego w katalogu mods w BF) wpisz to w skrócie i zmodyfikuj tak jak mash zainstalowane
nie trać czasu teraz BF jest po 39zł oryginał,tani jak barszcz,no i po necie moźna pograć na oryginale(bo dostajesz cd–key nowy)moźna inaczej uruchomić moda przykładowa ścieźka ze skrótu D:f1942BF1942.exe +game (tu wpisz nazwe moda zainstalowanego w katalogu mods w BF) wpisz to w skrócie i zmodyfikuj tak jak mash zainstalowane
Mam chyba inną wersje BT. bo umnie jest "options"––>"credits"
niechcę juź więcej ciebie męczyć ,ale jak masz trochę czasu to będe wdzięczny za pomoc
niechcę juź więcej ciebie męczyć ,ale jak masz trochę czasu to będe wdzięczny za pomoc
mash między "options"––>"custom game"
Dzięki za pomoc ale nie mogę znalezć "custom game"
mam tylko"custom profile" jak byś mogł to prosze o dokładniejsze wskazówki ,moźe jakiś zrzut zgierki
z góry dziękuje
mam tylko"custom profile" jak byś mogł to prosze o dokładniejsze wskazówki ,moźe jakiś zrzut zgierki
z góry dziękuje
yo
dadatek w iraku??czyli desert combat??simple zainstaluj,uruchom BF i odszukaj zakładke "custom game" i aktywuj moda
dadatek w iraku??czyli desert combat??simple zainstaluj,uruchom BF i odszukaj zakładke "custom game" i aktywuj moda
Strona 1 / 1