Battelfield 2 pomocy !!!
Gram w battelfield 2 ale mapka mi sie wczytuje z 20 min
mój komp RADEON 9600XT 256 MB 256 BIT
RAM 256
ATLON 2000+
No i co nie tak :( czy to ram ??? mam za malo ramu mój kumel ma takeigo samego kompa
no troche gorszego tylko o karte graficznom ma innego radeona chyba 9220 czy cos takiego i mu gra sie aniw nie wcina ani nic a i ma ramu 3.. z czyms prosze o pomoc
mój komp RADEON 9600XT 256 MB 256 BIT
RAM 256
ATLON 2000+
No i co nie tak :( czy to ram ??? mam za malo ramu mój kumel ma takeigo samego kompa
no troche gorszego tylko o karte graficznom ma innego radeona chyba 9220 czy cos takiego i mu gra sie aniw nie wcina ani nic a i ma ramu 3.. z czyms prosze o pomoc
Odpowiedzi: 6
To RAM. Ja mam 512 DDR i wolno działa. Trzeba miec z 1 GB RAMu zeby pohulac. Niesety. To skandaliczne wymagania.
czesc, sam osobiscie szpilam w 1024*768 detale ustawione na srednie a wczytywanie planszy to okolo max 3 minuty lecz faktem jest ze windowsa mam na 1 dysku partycja C lecz posiadam na 2 dysku partycji D na fat partycje ktora obsluguje pamiec wirtualna SWAP
wylaczylem rowniez mozliwosc przywracania systemu na wszystkim partycjam oprocz systemowej
wylaczylem rowniez mozliwosc przywracania systemu na wszystkim partycjam oprocz systemowej
Wiem juz kupuje sobei 265 ram któy ma 400 mhz i szybkiego twardego bo tez słyszałem ze czeba meic szybki dysk a ja mam wolny :} więc sobie kupuje.Ale nie wiem co się dzieja podalem wam dane kompa włancam worcrafta the frozent torn daje na maxa wszytko i sie wiesza :/ a mój komp działa w cold fear na maxa i nic a tam to dopiero jest grafa wody i ognia i czsami mi sie wcina w star wars repbulic comando na masx wszystko :} wlasnie sobei kupuje te potrzben mi rzczy do kompa bo inaczej nie zajde z nim za daleko :} a wlasnei czeam na bloodrayne 2 :}
Ta gra wymaga przynajmniej 512MB na których i tak się dusi, 1GB to rozsądne minimum lecz nawet taka konfiguracja jaką ja mam nie pozwala na maksymalne ustawienia grafiki. Mając 2GB ramu moźna juź poszaleć na najwyźszej rozdzielczości i maksymalnych szczegółach. Obecnie ta gra to największy "killer", ale jest tego warta :twisted:
Jak mape ??? j awłanczam pierwszom ale i tak mi tak codzi jak daje multiplayer jak hce grac przez neta tez tak jest :(
ram... albo on wczytuję mapę 16 a ty 62 :P
Strona 1 / 1