Bardzo uciąźliwe...
Oto mój problem...
a dokładniej...
... denerwuje mnie pewna rzecz, ktorej nie moge uzyc (bo jak widac jest zablokowana). Chcialbym przestawic efekt na inny poniewaz ten ktory u mnie teraz funkcjonuje nie spelnia moim wymaganiom i bardzo mnie wnerwia. wiem sprawa bardzo smieszna, ale dlaczego nie moge tego przestwaic na inny efekt, aby podmenu samo automatycznie sie nie otwieralo, tylko po kliknieciu na niego myszka...
prosze o pomoc, jak odblokowac ta opcje...
a dokładniej...
... denerwuje mnie pewna rzecz, ktorej nie moge uzyc (bo jak widac jest zablokowana). Chcialbym przestawic efekt na inny poniewaz ten ktory u mnie teraz funkcjonuje nie spelnia moim wymaganiom i bardzo mnie wnerwia. wiem sprawa bardzo smieszna, ale dlaczego nie moge tego przestwaic na inny efekt, aby podmenu samo automatycznie sie nie otwieralo, tylko po kliknieciu na niego myszka...
prosze o pomoc, jak odblokowac ta opcje...
Odpowiedzi: 4
wiec w starcie zrob jak napisalem a jesli chodzi o to menu efekty to znajduja sie tam 2 opcje efekt przejscia i przewijania ale roznia sie tylko jak sama nazwa wskazuje efektem nie tym ze w jednym trzeba tylko najechoc a w drugim na dodatek kliknac
nie nie mam zadnych upiekszaczy...
a jesli chodzi o menu (to ogolnie), chodzi o calosc. Gdy np. naciskam juz na Start/Wszystkie programy i pokazuje sie dluga lista to jak najezdzam na dalesze rozwiniecie to automatycznie ono mi sie otwiera i tak za kazdym razem, co jest bardzo denerwujace jak dla mnie (chcialbym zeby sie otwralo po najechaniu myszka na dany obszar i kliknieciu)
pzd.
a jesli chodzi o menu (to ogolnie), chodzi o calosc. Gdy np. naciskam juz na Start/Wszystkie programy i pokazuje sie dluga lista to jak najezdzam na dalesze rozwiniecie to automatycznie ono mi sie otwiera i tak za kazdym razem, co jest bardzo denerwujace jak dla mnie (chcialbym zeby sie otwralo po najechaniu myszka na dany obszar i kliknieciu)
pzd.
A nie masz czasem zainstalowanego jakiegoś softu do zmiany wyglądu windy być moźe włąśnie ten soft zablokował zmiane efektu
nie napisales o jaki menu konkretnie ci chodzi jezeli menu start to wejdz we wlasciwosci startu zakladka menu start po prawej dostosuj zakladka zaawansowane
i odptasz otwieraj podmenu po zatrzymaniu na nim wskaznika myszy
i odptasz otwieraj podmenu po zatrzymaniu na nim wskaznika myszy
Strona 1 / 1