BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!
MAM PROBLEM Z WINDOWS XP PROFESSIONAL. W SAMYM JUZ WINDOWSIE RAZ NA JAKIŚ CZAS WYŚWIETLA MI SIĘ NIEBIESKI EKRAN Z NAPISEM: THE SYSTEM HAS HALTED, HARDWARE MALFUNCTION CALL YOUR (NIE PAMIĘTAM JAK DALEJ). W KAŻDYM RAZIE KOMPUTER SIĘ ZAWIESZA I TRZEBA GO RESTARTOWAĆ. MÓJ SPRZET TO AMD ATHLON 1700+. PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!
Odpowiedzi: 6
tak, przedstaw rodzaj błędu na forum, mozesz go poszukać w podglądzie zdarzeń( panel sterowania>narzędzia administracyjne>)
moźesz teź napisać podczas wykonywania jakiej czynnośći wyskakuje ci ten paskudny niebieski ekran.
jeźeli podczas nagrywania to moźe ci pomoge
moźesz teź napisać podczas wykonywania jakiej czynnośći wyskakuje ci ten paskudny niebieski ekran.
jeźeli podczas nagrywania to moźe ci pomoge
1. Wylacz CAPS LOCKa
2. Nikt razsadny w ciemno nie pokusi sie o jakiekolwiek wyrokowanie co bylo przyczyna. Zainstaluj, spisz tekst bledu i wtedy mozna cos powiedziec.
2. Nikt razsadny w ciemno nie pokusi sie o jakiekolwiek wyrokowanie co bylo przyczyna. Zainstaluj, spisz tekst bledu i wtedy mozna cos powiedziec.
A CO MOŻE BYĆ TEGO PRZYCZYNĄ??
Jest pewne duźe prawdopodobieństwo, tudzieź nadzieja, źe jak teraz zainstalujesz WIN XP, to Ci bedzie chodziło bezbłednie. W kaźdym razie pokaźą Ci się inne błędy niz ten...
tylko jest pewien problem bo ja mam teraz zainstalowany win 98 bo się wkurzyłem i wywaliłem xp ale teraz zaczynam tęsknic. Ale mogę go zainstalowac i wtedy zobacze. Moźe mi powiesz jak to na pewno rozwiązac??
Hmm, spróbuj poszukać w logach (panel sterowania –> narzędzia administracyjne –> podgląd zdarzeń) co Ci powoduje błąd ów.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.