Bardzo powolna instalacja i uruchomienie systemu.
Witam
Oto mój problem.Pracuje na laptopie.System xp pro. z sp 3. Wieczorem jak zwykle systemowo wyłączyłem system.Rano moja żona wlączyla kompa i już system się nie uruchomił.Kilka prób i nic ,tylko plansza z trybami awaryjnymi.Postanowiłem zrobić reinstalacje.Wgranie xp zajeło mi 4-5cio krotnie więcej czasu niż normalnie.Dalej nic z tego aby system uruchomić.Wgrałem jeszce raz z takim samym czasem t.j 2-2.5 h.Potem wgrałem sp 2 około 2h.
System po ewentualnym restarcie włącza się kilkanaście minut.Tylko xp+sp2+anty wir.Strasznie zamula i jest powolny.Używam go wyłącznie do internetu.
Zawsze komp idealnie i szybko wgrywał programy -pracował bez problemów.
Jak to ugryść-proszę mi pomóc.Niestety kiedy byłem młody o kompach nie bylo mowy więc proszę wziąć to pod uwagę.
Przepraszam Panowie moderatorzy -czy moje pytanie Was przerosło.
Proszę mi pomócEh?
Odpowiedzi: 4
Nie uraził mnie Pan. Podałem Panu na PW jakie informacje należy uzupełnić. Bez nich - możemy sobie jedynie "poteoryzować" na temat przyczyn - ot choćby sprzętowych.
Bardzo mi przykro że Pana uraziłem.Proszę mi wybaczyć.Mam 75lat i troszkę czasami mnie ponosi.
Jeszcze raz Pana przepraszam -spróbuje sam sobie pomóc.
Milej niedzieli
Tak - przerosło nas. Ilość informacji podanych powaliła nas na kolana. Dział wróżb niestety nadal jest nieczynny, więc tymczasem zalecam zapoznanie się z tekstem z odsyłacza w mojej sygnaturce.
Przepraszam Panowie moderatorzy -czy moje pytanie Was przerosło.
Proszę mi pomóc:-s
Strona 1 / 1