Bardzo powazny problem z XP
Mam bardzo wpowaźny problem z XP. Mianowicie chodzi o to źe nie mogę zainstalować antywirusa poniewaź wiem, źe po następnym uruchomieniu systemu wszystko się zawiesi. Poza tym wszystko jest do bani, wszystko się mi wiesza tak od 10 dni.szybkość otwierania stron zmalała,teraz co prawda mam zainstalowany jakiś do bani antywirus, który nie wykrywa wszystkich wirusów. Chciałem zainstalować Nortona albo Kaspersky, ale po uruchomieniu komputera wszystko się wieszało. Chyba mam jakiegoś wirusa albo coś bo ten antywirus przejmuje jakiejś 95% CPU czyli ma prawo wszystko się wieszać, co mam zrobić pomocu Proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedzi: 2
Przeskanuj OS on–line ( RAV, Panda – Heurustyka i identyfikacja Trojanów właczona ),
Przeanalizuj klucze Run w edytorze rejestru,
Przeanalizuj procesy w Task`u.
Przeanalizuj klucze Run w edytorze rejestru,
Przeanalizuj procesy w Task`u.
Jak masz dlugo system wez zgraj co ci trzeba na cd albo do kumpla na hdd i przeinstaluj windowsa pol godziny i jest wszystko ok a po 2 jak masz proc? byc moze za bardzo obciazony procek albo jakis wirus sprobuj zainstalowac pande albo jakies skanery online np mks i sciagnij ad–aware 6.0 i zrob update i przeskanuj system :wink: moze ci pomoze :roll:
Strona 1 / 1