Bardzo dziwny problem z windowsem
Otoz mam powazny problem ktory jest juz od bardzo dawna na moim kompie. Przyznam ze instalowalem juz kilkakrotnie windowsa a wiec..
po zainstalowaniu windowsa z service packiem sp1 i sterownikow do karty graficznej radeona 9600 xt wszystkie gierki oraz np 3dmark chodza bez problemowo przelaczaja sie rozdzielczosci itd.. ale problem pojawia sie gdy zainstaluje sp2 (lub autopatchera).. co 2–3 gierka ma problem z wlaczeniem sie.. np heroes 4 slysze tylko glos przy wlaczeniu a obraz znika.. gdy wchodze na dxdiag nie moze sprawdzic direct 3d nie wiem czemu.. nie mowiac o tym ze jak wczesniej chodzil mi 3dmark03 to teraz nie chce nawet sie wlaczyc test w nim..
Prosilbym o jakas pomoc..
Z gory dziekuje za odpowiedzi.
po zainstalowaniu windowsa z service packiem sp1 i sterownikow do karty graficznej radeona 9600 xt wszystkie gierki oraz np 3dmark chodza bez problemowo przelaczaja sie rozdzielczosci itd.. ale problem pojawia sie gdy zainstaluje sp2 (lub autopatchera).. co 2–3 gierka ma problem z wlaczeniem sie.. np heroes 4 slysze tylko glos przy wlaczeniu a obraz znika.. gdy wchodze na dxdiag nie moze sprawdzic direct 3d nie wiem czemu.. nie mowiac o tym ze jak wczesniej chodzil mi 3dmark03 to teraz nie chce nawet sie wlaczyc test w nim..
Prosilbym o jakas pomoc..
Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Odpowiedzi: 7
no w koncu doszedlem co bylo przyczyna i co ciekawe zadne sterowniki do karty graficznej czy directx ale glupie stery do klawiatury dla dodatkowych przyciskow.. juz chyba nie kupie nigdy media–tech normalnie hehe.. pozdrawiam
Wpisz w googlch(wklej), daje wyniki(chocby pierwsze trzy). Przejzyj, proszę.jaro81wro:pojawia mi sie napis "RELIABLE BENCHMARKING CANNOT BE COMPLETED BECAUSE THE 3DMARK DISPLAY WINDOW LOST FOCUS"
Oczywiście ponawiam pytanie co z podglądem zdarzeć.
gdy daje testuj modul direct3d – wyswietla mi wiadomosc w stylu "test zostal przerwany poprzez nacisniecia klawisza" – a co ciekawe nawet nie zdarzylem nic wcisnac.. i tak kilka razy podczas proby sprawdzenia direct3d mi sie pojawia.. a gdy chce uruchomic test 3dmark03 – pojawia mi sie napis "RELIABLE BENCHMARKING CANNOT BE COMPLETED BECAUSE THE 3DMARK DISPLAY WINDOW LOST FOCUS" i tak za kazdym razem kiedy odpalam ten test..
Jakiś błąd sie pokazuje??jaro81wro:gdy wchodze na dxdiag nie moze sprawdzic direct 3d nie wiem czemu..
Czy patzrałes do podglądu zdarzeń? Mówi on cos o błędach?
no wlasnie probowalem na oryginalnych sterach ktore dodali do karty graficznej, nastepnie odinstalowalem zainstalowalem najnowsze omegi i to samo.. nie wiem czy to czasem nie wina autopatchera ktory instaluje wszystkie poprawki do sp2 – moze ktoras ma jakis blad..
A próbowałeś nowszych sterownkików?
A próbowałeś nowszych sterownkików?
Strona 1 / 1