Bardzo dziwny problem z nagrywaniem obrazu
mam na hdd obraz gry w img i jak odpalem to przez Daenon Tools jest cool i wszystko gra ale postanowiłem nagrać to na cdr no więc uruchamiam nero ale nero nie rozpoznaje img więc przekonwerkowałem do iso i wszystko gra nagrałem w nero na cdr i uruchamiam gre i ............ ge się nie moźe uruchomić wogule autorun nie moźe zadziałać a jak kilkam PPM na cd i daje otwóź to teź nic nie da się wejść na cd no ale ni brubóje drugi raz sprawdzam czy obraz iso się uruchomi w daemon tools uruchomił się i jest cool a więc nagrywam pierwasze na cdrw nagrałem i jest teź cool autorun się uruchomił i wszystko gra to ięc nagrałem jeszcze raz na cdr no i urychamiam i......... nic gra nie wchodzi autorun się nie uruchamia i figa straciłem 2 cd
czy moźecie mi powiedzieć co jest nie tak ????
czy moźecie mi powiedzieć co jest nie tak ????
Odpowiedzi: 3
no ale jak pisałem na cdrw jest dobrze a na cdr nie :evil:
Do nagrywania obrazów polecam Alcohol 120%,jest swietny.
Przez długi okres czasu koźystałem z aplikacji Nero,ale zmieniłem na Alcohol 120% i skopiowanie materiału czy teź utworzenie kopi zapasowej nie stanowi problemu.
Korzystam z takiego zestawu ClonyXXL + Alcoholer(Profil`er Alcohol`u)+Alcohol 120%.
Przez długi okres czasu koźystałem z aplikacji Nero,ale zmieniłem na Alcohol 120% i skopiowanie materiału czy teź utworzenie kopi zapasowej nie stanowi problemu.
Korzystam z takiego zestawu ClonyXXL + Alcoholer(Profil`er Alcohol`u)+Alcohol 120%.
Ja teź miałem problemy z nagrywaniem obrazu Nerem.
Przeprosiłem Clone Cd i jest bez problemu.
Przeprosiłem Clone Cd i jest bez problemu.
Strona 1 / 1