Bardzo duźy problem

Heelp ludzie pomocy:/:(

Mój komputer został zaraźony toną wirusów :evil: przez necik.......a dokładnie takie stronki co opisują co innego a zawierają co innego:[ wraz z wisusami itd co same sie instaliją;/
no więc dobra miałem zainstalowanego Avasta 4 home edition i przeskanowałem kompa to mi usunął co mógł ale nadal coś z kompem źle sie działo....to zainstalowałem najpierw zone alarm , później outpost firewall bo podejźewałem źee jakis cwaniaczek sie bawią moją maszyną.......dobra nic sie nie zmieniało......to odinstalowałem te wyźej wiymienione programy i zainstalowałem Kaspersky antyvirus z nową bazą wirusów no i wykrył mi z 20 wirusów i trojanów razem i skasował.....no to dobra micha ucieszona bo kaspersky to podobno jeden z najlepszych antivirusów a tu zamykam milion okienek i mi sie to pojawia

dodam tylko źe to nie jest zadna tapeta itd......tylko jakies aktywne okno bo jak klikne na ten napis to mi sie włancza jaks strona dziwna

Ludzieeee :!: proszee ratujcieee mi kompa

Odpowiedzi: 3

Zoabcz np: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=27482&highlight=danger

W wyszukiwarce danger, albo warning ograniczenie szukania do działu bezpieczeństwo.
SLAY3R
Dodano
09.01.2005 00:07:41
SLAY3R:
Było na forum kilka topiców nie dawno o tym, poszukaj.

z przyjemnością tylkooo jak to określic w wyszukiwarce źeby akurat takie cudno znalazło :roll:
jeźeli jest taki sam temacik to prosze o konkretnego linka i nie bede zawracal gitary :twisted:

pozdro
kylson
Dodano
09.01.2005 00:04:02
Było na forum kilka topiców nie dawno o tym, poszukaj.
SLAY3R
Dodano
08.01.2005 23:59:41
kylson
Dodano:
08.01.2005 23:55:25
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1