Bardzo duzy problem z Windows XP Servie Pack 2 !!
czy wie ktos moze skad moge sciagnac Service Pack 2 PL dla Win XP ... tylko dla normalnych uzytkownikow a nie dla tych z branzy IT ... z gory dzieki za odpowiedz
Odpowiedzi: 7
Witam!
O Jezus.. to jest to samo – po prostu sobie niepotrzebnie MS to tak nawal – to jest po prostu pelna wersja SP2
Wersja dla uzytkownikow bedzie dostempna przez WU – po prostu WU zdecyduje co jest najkorzystniejsze da Twojego kompa i zainstaluje tylko niektore poprawki.
Innymi slowy mowiac instalujac full wersje 266MB instalujesz wszystkie poprawki.
O Jezus.. to jest to samo – po prostu sobie niepotrzebnie MS to tak nawal – to jest po prostu pelna wersja SP2
Wersja dla uzytkownikow bedzie dostempna przez WU – po prostu WU zdecyduje co jest najkorzystniejsze da Twojego kompa i zainstaluje tylko niektore poprawki.
Innymi slowy mowiac instalujac full wersje 266MB instalujesz wszystkie poprawki.
ja chce dla normalnych uzytkownikow a nie dla deweloperow i specjalostow branzy IT !!!
w centum xp sp2 jest narazie tylko dla Developerów i IT
aaa co za pytanie skond ściągnać SP skoro na stronie są banery "SP2 juź dostępny pobierz go z centrum XP.pl"
Adams:czy wie ktos moze skad moge sciagnac Service Pack 2 PL dla Win XP ... tylko dla normalnych uzytkownikow a nie dla tych z branzy IT ... z gory dzieki za odpowiedz
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=21118&highlight=faq
Lucky ja teź mam najnowszego Winampa oraz wgrany SP2 i u mnie nie ma errora. Pozostaje Ci ponowna instalacja playera.
Lucky:...P.S. Ma ktos liste programow ktore nie dzialaja po zainstalowaniu SP2 ? Bo posiadam Winampa najnowszego i "error"
Zobacz w achiwum analizując moje posty bo podawałem parokrotnie.
BTW na XPNET jest obszerny tutorial na ten temat jak i w Support M$.
Strona 1 / 1