bardzo długie zamykanie systemu win xp
Mam problem z bardzo długim zamykaniem się windowsa XP. Uruchamiając "zamykanie systemu" lub "uruchom ponownie" pojawia się standardowa plansza z napisem "zamykanie systemu" i komputer na przynajmniej 20 sekund stoi bezczynny, dopiero później zamyka system.
Moja konfiguracja: Athlon 1600, 392MB DDR, Matrox G550, modem i karta sieciowa (chyba nie mają znaczenia, bo wyjąłem je z komputera i niestety problem pozostał bez zmian). Windows świeźo zainstalowany, do tego tylko Office, Corel i sterowniki do urządzeń, nic poza tym.
Bardzo proszę o szybką odpwoiedź
PS uruchamiając komputer w trybie awaryjnym problem ten nie występuje, komputer zamyka się standardowo
Moja konfiguracja: Athlon 1600, 392MB DDR, Matrox G550, modem i karta sieciowa (chyba nie mają znaczenia, bo wyjąłem je z komputera i niestety problem pozostał bez zmian). Windows świeźo zainstalowany, do tego tylko Office, Corel i sterowniki do urządzeń, nic poza tym.
Bardzo proszę o szybką odpwoiedź
PS uruchamiając komputer w trybie awaryjnym problem ten nie występuje, komputer zamyka się standardowo
Odpowiedzi: 20
z mojego doswiadczenia jako administratora sieci wynika ze jedyny celem atakow byly/sa serwery i to raczej glownie po to zeby przejac kontrole nad serwerem ftp.
No cóź, Bóg Zapłać! 8)
dobrze mowisz, ja nikogo nie wyzywam :D
dobra, koniec z tymi wyzwiskami i kropka bo się stanie qpa na forum. A to źe mam ileś tam postów to nie oznacza źe trzeba się ze mną zgadzać :)
Do Tire: ten text był na pochwalenie ciebie jako najlepszego wykrywacza świństw pod xpekim :D
Do Tire: ten text był na pochwalenie ciebie jako najlepszego wykrywacza świństw pod xpekim :D
dobra, spokojowo :) ja pisze, to co widze, sluchaj koles, nic do ciebie nie mam, tylko dlaczego mnie obrazasz na pw? wam na publicznie.
Dla mnie Lary jest pozerem,krytykuje innych obraźając ich bo g.... umie i moźe g.... wie.
W dalszej części,mimo wycofania się z tematu,proszę grzecznie tego pozera,aby nie recenzował moich wypowiedzi,bo od tego jest Moderator. :twisted:
W dalszej części,mimo wycofania się z tematu,proszę grzecznie tego pozera,aby nie recenzował moich wypowiedzi,bo od tego jest Moderator. :twisted:
Dla mnie Lary jest pozerem,krytykuje innych obraźając ich bo g.... umie i moźe g.... wie.
no trudno sie z toba nie zgodzic leziu. w koncu masz 1089 postow :o
Pewnie Tire ma na dzisiaj dosyć pisania i czytania :D . A to źe dla niego dyskusja jest zakończona to nie oznacza teź źe jest lamer. Zna się na paru rzeczach, i lepij od lamera umie wykrywać spyware i łapać trojany :lol: :D
bo lame jestes :|
Panowie > Sobol i Lezio
Wycofuję się z tego tematu.Pozdrawiam. :lol:
Wycofuję się z tego tematu.Pozdrawiam. :lol:
wiem źe jesteś bardzo popularnym celem, ale źeby mi szczęka opadła to musi być lista długa :D prześlij ilość na pw, i zobacze czy padne trupem :D
wątpie, szczerze mówiąc prawdopodobieństwo źe jakiś przypadkowy frajer wejdzie na komp człowieka który zna sie na zabezpieczeniach [tak jak wszyscy hakerzy] za duźe nie jest. poza tym jak juź mu ktoś wejdzie na kompa to wydaje mi sie źe najpierw spróbuje dojść do tego jak ktoś to zrobił, ale to jak zwykle zaleźy od człowieka, jego charakteru itp. reguły nie ma. mi chodziło o to źe hakerem nie zostaje sie z takich powodów
ale sie rozpisałem :]
ale sie rozpisałem :]
Lezio,Lezio!Halooo
Gdybym mógł przesłać ci wypis ilości ataków m.inn.Flage S
w ciągu 1 dnia, to by ci rura opadła.Z IP teź.
Gdybym mógł przesłać ci wypis ilości ataków m.inn.Flage S
w ciągu 1 dnia, to by ci rura opadła.Z IP teź.
Fakt, zadrwiłem sobie z ciebie tire, bo to co piszesz rozśmiesza mnie (we wszystkim widzisz spyware) :lol: Moźe trochę przesadziłem, jak cię to uraziło to sorry.
Swoją historię z kompami zacząłem daaawno temu i przez ten czas załamałem tylko kilka wirów ( ostatniego w 1998r.). Dla mnie to ty jesteś zwykłym panikarzem.
Swoją historię z kompami zacząłem daaawno temu i przez ten czas załamałem tylko kilka wirów ( ostatniego w 1998r.). Dla mnie to ty jesteś zwykłym panikarzem.
Fakt, zadrwiłem sobie z ciebie tire, bo to co piszesz rozśmiesza mnie (we wszystkim widzisz spyware) :lol: Moźe trochę przesadziłem, jak cię to uraziło to sorry.
Oczywiście źe wiem co to jest prawdziwy hacker,
Roadrunner :D on atakuje nasa, pentagony i Bóg wie co jeszcze :) ale jak takimu wejdą na kompa, mogą się poźegnać ze swoim :D
Roadrunner :D on atakuje nasa, pentagony i Bóg wie co jeszcze :) ale jak takimu wejdą na kompa, mogą się poźegnać ze swoim :D
Lezio111:Jest alternatywa: zostać hackerem, wtedy nikt słabszy nie powinien podskakiwać :D
Lezio.Powiedz i zdefiniuj kto to haker? I czy ty nim moźesz być? :shock: :?:
Lezio111:Jest alternatywa: zostać hackerem, wtedy nikt słabszy nie powinien podskakiwać :D
ty chyba nie wiesz kto to jest prawdziwy haker i dlaczego robi to co robi. na pewno nie po to źeby "mu nikt nie podskoczył"
ty chyba nie wiesz kto to jest prawdziwy haker i dlaczego robi to co robi. na pewno nie po to źeby "mu nikt nie podskoczył"