BARDZO BARDZO BARDZO NIETYPOWY PROBLEM :P
Witam.
Mam pewien nietypowy problem.
A więc raz na 2 dni ma taki schizm z XP źe masakra :x
Uruchamiam kompa a tam :
"NIE MOŻNA URUCHOMIĆ SYSTEM WINDOWS ,PONIEWASZ NASTĘPUJĄCY PLIK NIE ZOSTAŁ ZNALEZIONYLUB JEST USZKODZONY WINXPSYSTEMCONFIGSYSTEM " :cry: :?
oczywiście daje rade to naprawić bo wkłdam płytek XP naciskam "r" i w konsoli naprawczej wpisuje CHKDSK i on mi naprawia lub FIXBOOT..
LECZ!
Problem jest ten źe co 2 dni mi coś takiego sie dzieje..czy to coś z dyskiem czy z ramami...?
HELP..!
Z góry dzięki
Mam pewien nietypowy problem.
A więc raz na 2 dni ma taki schizm z XP źe masakra :x
Uruchamiam kompa a tam :
"NIE MOŻNA URUCHOMIĆ SYSTEM WINDOWS ,PONIEWASZ NASTĘPUJĄCY PLIK NIE ZOSTAŁ ZNALEZIONYLUB JEST USZKODZONY WINXPSYSTEMCONFIGSYSTEM " :cry: :?
oczywiście daje rade to naprawić bo wkłdam płytek XP naciskam "r" i w konsoli naprawczej wpisuje CHKDSK i on mi naprawia lub FIXBOOT..
LECZ!
Problem jest ten źe co 2 dni mi coś takiego sie dzieje..czy to coś z dyskiem czy z ramami...?
HELP..!
Z góry dzięki
Odpowiedzi: 3
Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci .zasoby archiwum nieprzebranych wiedzy zasobów dostarczyć mogą.
Póki co to jedyne co o Twoim problemie wiadomo to to, źe dotyczy on sprzętu z zainstalowanym XP i nic więcej.
Póki co to jedyne co o Twoim problemie wiadomo to to, źe dotyczy on sprzętu z zainstalowanym XP i nic więcej.
ty supper...dysk,pamięc,zasilanie...ale coś dokładniej..jak ja mam to sprawdzić ?
Pamięć,dysk, zasilanie – to sprzęt owa część.
Do tego podkręcenie szyn – problem, kóry był omawiany wiele razy.
W archiwum znajdziesz więcej.
Do tego podkręcenie szyn – problem, kóry był omawiany wiele razy.
W archiwum znajdziesz więcej.
Strona 1 / 1