Banalny problem :(
Moze to glupie, ale nie umiem odpalic filmy z DVD:( Włączam zoomplayera, odwieram plyte, i tam jest pelno plików *.vob. Jak orwieram ktoregos to pisze ze nie mam jakichś filtrow. Mam a3c a ffdshowa nie moge zainstalowac bo wyskakluej błąd instalatora(zawsze, przy innych wersjach filtra takze) Dodam ze film oryginalny, z gazety, ale przy innych filmach DVD tak samo.
Moj PC:
–64 ram
–400 MHz
–zintegrowany chipset intela (2MB)
Niestety narazie nie stac mnie na modernizacje + fakt ze komputer jest tylko (wypozyczony) nie obliguje do majstrowania przy hardware, a nagdywarke DVD dostalem w prezencie.
Moj PC:
–64 ram
–400 MHz
–zintegrowany chipset intela (2MB)
Niestety narazie nie stac mnie na modernizacje + fakt ze komputer jest tylko (wypozyczony) nie obliguje do majstrowania przy hardware, a nagdywarke DVD dostalem w prezencie.
Odpowiedzi: 3
z tego co wiem to na windows xp jezeli taki masz to potrzeba przynajmniej 8 mb karte graficzna aby odpalic filmy dvd.
I jeszcze raz napisze ze ten komputer nie jest raczej w stanie podolac wymaganiom jakie stawiaja filmy dvd a tymbardziej te 64 mb ramu to raczej jest za malo aby obsluzyc dvd–rw no i procesor 400 mhz i 2 mb karta nie nie da rady na tym sprzecie to jak sie uda mozna divx ogladac!!!
I jeszcze raz napisze ze ten komputer nie jest raczej w stanie podolac wymaganiom jakie stawiaja filmy dvd a tymbardziej te 64 mb ramu to raczej jest za malo aby obsluzyc dvd–rw no i procesor 400 mhz i 2 mb karta nie nie da rady na tym sprzecie to jak sie uda mozna divx ogladac!!!
Spróbuj uruchomić przy pomocy Media Player Classic.
hmm troche slaby komputer raczej dvd filmy chyba ne odpalisz
Strona 1 / 1