ban
Uprzejmie informuje ze w zwizku z tym ze uzytkownik Lammpatix wielokrotnie dopuszczal sie lamania regulaminu, za co upominalem go a ostatnio stworzyl nicki bardzo zblizone do nickow istniejacych userow.
Samo istnienie zblizonych w pisowni lub wymowie nickow nie jest oczywiscie zabronine. Tu jednak zostaly one stworzone tylko po to aby korzystajac z nieuwagi innych uzytkonikow "udawac" istniejacych userow.
Zamiana polegala np. na zmianie litery, lub dodaniu spacji.
Ponadto Lammpatix aby uwiarygodnic falszywe nicki dodal takie same avatary i opisy w profilu jak u uzytkownikow "prawdziwych".
W zwiazku z powyzszym otrzymuje on bana. Decyzja moja jest ostateczna.
Samo istnienie zblizonych w pisowni lub wymowie nickow nie jest oczywiscie zabronine. Tu jednak zostaly one stworzone tylko po to aby korzystajac z nieuwagi innych uzytkonikow "udawac" istniejacych userow.
Zamiana polegala np. na zmianie litery, lub dodaniu spacji.
Ponadto Lammpatix aby uwiarygodnic falszywe nicki dodal takie same avatary i opisy w profilu jak u uzytkownikow "prawdziwych".
W zwiazku z powyzszym otrzymuje on bana. Decyzja moja jest ostateczna.
Odpowiedzi: 20
Jednak zawsze mam respekt i szacunek dla szybkich i trafnych decyzji mrsit`a
Jednak zawsze mam respekt i szacunek dla szybkich i trafnych decyzji mrsit`a
Kurczę.To tak jak w źyciu.Jakiś smark ma pretensje do świata,źe mu nic nie wychodzi i anonimowo wyźywa sie na forum.To psychiczne......Takie mamy dzis czasy :!:
Heh, będą to robić do końca świata i 1 dzień dłuźej :)
Coś tak podejrzewałem źe to moźe być jeden z tych co kiedyś tak namieszali na forum. Na tą myśl szczególnie naprowadziła mnie ta wypowieć
Chodziło mu na pewno o lezia111. Czy ten gościu Lammpatix kiedyś sobie wreszcie odpuści.
oziel:bardzo dobrze, porzadek musi byc
Ja mam kilku kandydatow do otrzymana bana
Chodziło mu na pewno o lezia111. Czy ten gościu Lammpatix kiedyś sobie wreszcie odpuści.
Coś tak podejrzewałem źe to moźe być jeden z tych co kiedyś tak namieszali na forum. Na tą myśl szczególnie naprowadziła mnie ta wypowieć
Pan Oziel pozegnal nas. Jak zwykle to ten sam odwieczny Lammpatix. Prosze zwrcajacie uwage co pisze dany nowy uzytkownik i czy nie chce sprowokowac klotni lub dyskusji o niczym jak np watek oziela o Windows 2000 Millenium. Po prostu ignorujcie to.
Spoko, na razie nie dali tobie źadnych uwag, a tak od chcienia nie moźna dostać bana :D
To tak jak mnie chcieli zbanować: ale to wszysko się złoźyło iź nikt mi wcześniej nie zwracał uwagi z moderatorów. :)
Trzeba mieć teź trochę poczucia chumoru :)
To tak jak mnie chcieli zbanować: ale to wszysko się złoźyło iź nikt mi wcześniej nie zwracał uwagi z moderatorów. :)
Spoko, na razie nie dali tobie źadnych uwag, a tak od chcienia nie moźna dostać bana :D
Bez paniki Oziel, wszystko gra. 8)
Ja :?: ZA CO :?:
Przyznaj się lepiej źe nie chcesz dostać bana :D
Z checia, ale nie teraz. Zrozum, jestem tu dopiero drugi dzien i nie chce zostac zle odebrany :D
Oziel:bardzo dobrze, porzadek musi byc :!:
To moze sie podzielisz swoimi spostrzezeniami w tym temacie ... :idea: :?:
bardzo dobrze, porzadek musi byc :!:
bardzo dobrze, porzadek musi byc :!:
Na razie mamy spokój :) Chwała ci MrSit!!! :D
:–)
UFFFFF :roll: Nareszcie!!!!!