Baldur's Gate 2 problem z instalacja
Czesc mam taki problem z instalacja BG2 pod XP wkladam cd do napedy pokazuje mi sie okienko z opcja instalacji naciskam "instaluj" i nic sie nie dzieje. Czy macie jakies pomyslu czego moze to byc wina??
Sprzet:
Duron 1000 Mhz
256 ram
30 gb
Win XP
GeForce 2 100/200
Sprzet:
Duron 1000 Mhz
256 ram
30 gb
Win XP
GeForce 2 100/200
Odpowiedzi: 8
Sorry źe napiszę offtopa i to w starym temacie, ale jestem nowy i tematów o BG jest tu bardzo mało.
Serie Baldur's Gate i Icewind Dale (głównie ta pierwsza :twisted: ) sa dla mnie najlepszymi grami.
Gram i gram i się nie nudzą :) .
A ostatnio pogrywam sobie trochę z modami do BG co bardzo odświerza gre.
Jak by kogoś to interesowało to na tej stronie prarę modów moźna ściągnąć jak i linki do większych modów.
A źeby taki totalny offtop z tego nie wyszedł to dodam źe mi Baldurs Gate jak i Icewind Dale chodzi bez problemu pod WinXP.
Serie Baldur's Gate i Icewind Dale (głównie ta pierwsza :twisted: ) sa dla mnie najlepszymi grami.
Gram i gram i się nie nudzą :) .
A ostatnio pogrywam sobie trochę z modami do BG co bardzo odświerza gre.
Jak by kogoś to interesowało to na tej stronie prarę modów moźna ściągnąć jak i linki do większych modów.
A źeby taki totalny offtop z tego nie wyszedł to dodam źe mi Baldurs Gate jak i Icewind Dale chodzi bez problemu pod WinXP.
I ja se oftopicznę, jakiś czas temu kupiłem edycję DVD (1 i 2 z dodatkami na dwóch płytkach), no i znowu musiałem przejść :) Który to raz był to nawet nie wiem. Teraz męczę serię Icewind Dale.
Teź offtopicznie trochę.
Sam BG2 uwielbiem – i co jakiś czas odświeźam sobie :)
Chyba z 20 razy przechodziłem.
Pozdrawiam.
Sam BG2 uwielbiem – i co jakiś czas odświeźam sobie :)
Chyba z 20 razy przechodziłem.
Pozdrawiam.
problem, problemem ale ... jak mówisz ze pod Me instaluje sie dobrze ... to instaluj pod Me bo na xP i tak Bladurek sie laguje troszq ;p :)nie wiem czemu Trone Of Bhaal juz wporzo chodzi ;p :)
ps. Ciesze sie ogromnie ze jeszcze są maniacy którzy grają w BG :) (Bg 1= 16 przejść, BG 2+ TOTB= 17 przejść) :)
ps. Ciesze sie ogromnie ze jeszcze są maniacy którzy grają w BG :) (Bg 1= 16 przejść, BG 2+ TOTB= 17 przejść) :)
Tak jak ktos powiedział przeskanuj, najlpiej całego kompa( chodzi mi o całego twardziela), jeśłi to nie pomoźe to poszukaj na forach BG2 czy nie były moze takie problemy?? Jeśłi nie to moźe oni Ci pomogą!!!
Jest dobrze przegrana bo pod Windows Millenium chodzila bez zazutu :)
Orginalna ?
Jeźeli nie to moźe źle wypalona :wink:
Jeźeli nie to moźe źle wypalona :wink:
A ręczne odpalenie pliku setup.exe z pierwszej płyty uruchamia instalator?
Poza tym przeskanuj komputer pod kątem wirusów/robaków niektóre blokują instalatory.
Poza tym przeskanuj komputer pod kątem wirusów/robaków niektóre blokują instalatory.
Strona 1 / 1