Baldur's Gate 2 :(((((((((((( POMOCY PROSZĘ TO WAŻNE
mam problem z tą grą
gram sobie jakiś czas (róźnie 10,20,60 min.) i jak zapisuje lub przechodzę z jakiegoś terenu i mi gra wczytuje obszar wyskakuje mi błąd.
taki na niebieskim tle pisze wystąpił błąd ble ble ble naciśnij CTRL+ALT+DEL by uruchomić ponownie komputer
pomóźcie mi błagam to jest moja ulubiona giera i mi sie wiesza dane kompa to:
Pentium 600, 192 RAM, riva TNT 2 pro, Sound Blaster .
Aha i jeszcze jedno mam Winowsa 98
kiedy wcześniej miałem tą grę jakieś 2 lata temu było wszystko ok
gram sobie jakiś czas (róźnie 10,20,60 min.) i jak zapisuje lub przechodzę z jakiegoś terenu i mi gra wczytuje obszar wyskakuje mi błąd.
taki na niebieskim tle pisze wystąpił błąd ble ble ble naciśnij CTRL+ALT+DEL by uruchomić ponownie komputer
pomóźcie mi błagam to jest moja ulubiona giera i mi sie wiesza dane kompa to:
Pentium 600, 192 RAM, riva TNT 2 pro, Sound Blaster .
Aha i jeszcze jedno mam Winowsa 98
kiedy wcześniej miałem tą grę jakieś 2 lata temu było wszystko ok
Odpowiedzi: 8
Jak masz angielską wersję to musisz zainstalować patch do angielskiej wersji, jak polką to do polskiej wersji ze strony cdprojektu.
Jak masz angielską wersję to musisz zainstalować patch do angielskiej wersji, jak polką to do polskiej wersji ze strony cdprojektu.
albo ja cus zle przeczytałem albo nie wiem ale tam chyba chodzi ze ten patch zmienia angielskom wersje na polską :)))))
ale i tak dzięki
ale i tak dzięki
Patch nie zadziałał???
to napewno nie jest przez to bo jak wczesniej graem z plytką to bylo to samo i pomyślałem źe to jakiś błąd płyty i zrobiłem sobie virtuala i zostawiłem jusz sobie go .......... :)))
i dzięki sla3r za pomoc ale gdybys miał jakieś jeszcze informacjie które mogłyby mi pomoc o nie prosze :)))))))))
i dzięki sla3r za pomoc ale gdybys miał jakieś jeszcze informacjie które mogłyby mi pomoc o nie prosze :)))))))))
pIEKAr:mam ją na virtualu
Moźe właśnie dla tego, źe masz na virtualu wyskakuje ten błąd.
patcha zaraz sprawdze a jeśli chodzi o płytke to nie bo mam ją na virtualu
patcha zaraz sprawdze a jeśli chodzi o płytke to nie bo mam ją na virtualu
Strona 1 / 1