bałagan po wizycie...

jaki programy powinny być wymienione w zdrowym systemie po naciśnięciu alt ctrl del tz jakie programy pliki powinny pyć uruchomione...
bo co wejde na jakieś strony z crackami to coś przybywa i niewiadomo czy usunąć czy nie...
np teekids tego pliku potrzebuje windosw xp do prawidłowej pracy?? bo skasowałem juz go i nieweim czy czasem źle nie zrobiłem jeszcze jest jakiś wpis w rejestrze o takiej nazwie proszę o odpowiedź

Odpowiedzi: 9

Jeźeli chcesz blastera wykopać "kompleksowo" wystarczy uźyć jakiegoś narzędzia anty–blasterowego (chyba kaźdy producent antywirusów ma coś takiego ,więc łatwo znaleźć) – zatrzyma procesy robaka, wywali ci niepotrzebne pliki i oczyści rejestr.
Jak wchodzisz na warezy warto mieć monitor antywirusowy działający w tle. Po co ma ci "ciągle coś przybywać" ;)
wirus
Dodano
25.01.2004 10:27:11
jak dział to chyba jest okiej :wink: dzieki za pomoc
pozdrawiam
iqumpel
Dodano
25.01.2004 01:41:51
U mnie Blaster figuruje pod nazwa mslaugh.exe
M.a.R.e.K
Dodano
25.01.2004 00:37:28
Zawartosc Task managera zalezy od tego comasz zainstalowane w kompie. Tak ze nikt nie jest w stanie powiedziec czy masz wszystko czy tez nie. Ten wpis kids – na wszelki wypadek przed usunieciem zrob kopie klucza albo calego rejestru.
EL NINO
Dodano
25.01.2004 00:24:53
dzieki za pomoc i za szybką odpowiedź a czegoś nie brakuje w tasku bo jeszcze coś usówałem z rejstru i miało nazwe strony internetowej której niemogłem usunąć ze strony startowej...?

aaa jeszcze mam problem w rejsterze jest teekids i samo kids to oby dwa usunąć znalazłem to wpisując słowo kids
iqumpel
Dodano
25.01.2004 00:10:34
Oczywiscie ze usunac. Na zrzucie z Task managera wszystko w porzadku.
EL NINO
Dodano
25.01.2004 00:02:44
heja
to ja byłem zapomniałem... :)

Teekids to robak:( buu a mam świeźy system to jak go się pozbyć ja go wyłączyłem i usunełm wszystko co miało w nazwie teekids został tylko jeszcze jakiś wpis w rejestrze to go teź usunąć?? a na tego blaster juź coś instalowałem a ten proces palił się juź po instalacji łaty na blastera...
iqumpel
Dodano
24.01.2004 23:51:17
Przeciez pod nazwa Teekids funkcjonuje blaster :wink: . W Task managerze mozesz miec "msblast.exe", "teekids.exe", lub "penis32.exe"
EL NINO
Dodano
24.01.2004 22:58:23
Teekids to robal.
I raczej nie jest potrzebny do poprawnej pracy systemu :D.
Na forum był kiedyś spis procesów.
Daj screena zobaczymy co tam siedzi.
MarcinX
Dodano
24.01.2004 22:50:21
Anonymous
Dodano:
24.01.2004 22:43:06
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1