Bajzel
Coś się ostatnio porobiło i – szczególnie w dziale XP jest lekki(?) bałagan z postami na tematy óznorakie. Zdaje się, źe jest to działanie w myśl zasady – to co na początku jest najlepsze.
Moźe by tak parę słów soczystych od Zarządu, albo co?
Juź się bojam tam wchodzić, bo moźe się okazać, źe jakieś "dzwonki do Nokii" poszukiwane znajdę.
Moźe by tak parę słów soczystych od Zarządu, albo co?
Juź się bojam tam wchodzić, bo moźe się okazać, źe jakieś "dzwonki do Nokii" poszukiwane znajdę.
Odpowiedzi: 15
Zamykam ten temat :evil:
Mariuszek za ten topic, i całokształt beznadziejnych, zaśmiecających postów porozsiewanych po forum dostaniesz banana.
Mariuszek za ten topic, i całokształt beznadziejnych, zaśmiecających postów porozsiewanych po forum dostaniesz banana.
Na tym forum panują pewne zasady :] Które nowy user łamie .
Niedługo zadziała siła wyźsza :D
Niedługo zadziała siła wyźsza :D
kwak:
o zdjeciu nie musisz opowiadac ono mówi samo za siebie :lol: p
I na wzajem niedorobie genetyczny. Morze twoja matke morwali kosmici i zaplodnili wynikiem jestes ty co widac na avatarze.
Mariuszek:Piszcie no jasniej a ty zyd odpowiec mi na pytanie to ja tesz opowiem a tym zdjeciu.
o zdjeciu nie musisz opowiadac ono mówi samo za siebie :lol: poprostu upóścili cię pare razy jak byłeś mały :lol: , a moze poprostu jestes nie fotogeniczny :wink:
Po zapozaniu się z "twórczością' Mariuszek–a przestałem mieć wątpliwości co do odpowiedzi nt. "skazy dziedizcznej".
Piszcie no jasniej a ty zyd odpowiec mi na pytanie to ja tesz opowiem a tym zdjeciu.
Rebe.
Respect :wink: :D
Respect :wink: :D
Mariuszek:Mam pytańe do Reba – ej kolego ty jestes zydkiem czy jtylko tak dla picu to wszystko robisz :?: :idea:
Co prawda to brzydko odpowiadać pytaniem na pytanie, ale – obejrzałem Twój awatar i " ej kolego ty jestes obarczony kretynizmem czy jtylko tak dla picu to wszystko robisz :?: "
Mariuszek:Mam pytańe do Reba – ej kolego ty jestes zydkiem czy jtylko tak dla picu to wszystko robisz :?: :idea:
Co prawda to brzydko odpowiadać pytaniem na pytanie, ale – obejrzałem Twój awatar i " ej kolego ty jestes obarczony kretynizmem czy jtylko tak dla picu to wszystko robisz :?: "
Mam pytańe do Reba – ej kolego ty jestes zydkiem czy jtylko tak dla picu to wszystko robisz :?: :idea:
EL NINO:
P.S. A Ty szefie nie rob z Rebe kapusia, bo On juz i tak ma przesrane :P :P .
A Ty zeskund wiesz, źe u mnie dziś srywanie na rzadko ? :o – Pewnie znowu podglądałeś ,alboś i sam coś dosypał :lol:
EL NINO:P.S. A Ty szefie nie rob z Rebe kapusia, bo On juz i tak ma przesrane :P :P .
Ok nie ma sprawuni. :)
Wlasnie o to loto, ze wladza ma czasami erekcje :oops: reakcję i nie moze wtedy w dzialach porzadkow robic :P . Musisz to zrozumiec – trafilo sie jak slepej kurze, to i trza wykorzystac :mrgreen: .Rebe:... w oczekiwaniu na erekcję :oops: reakcję ""władzy zwierzchniej" .
P.S. A Ty szefie nie rob z Rebe kapusia, bo On juz i tak ma przesrane :P :P .
theboss78:Nasze wladze(czyt modeatorzy) sa tylko ludzmi.jak widzisz jakis post podejzany to PW do modka i wsio.
Ty mnie tu wykładu z 'dobrych manier" nie rób :mrgreen:
Tekst powstął bardziej dla zwrócenia uwagi userów niź w oczekiwaniu na erekcję :oops: reakcję ""władzy zwierzchniej" .
Nasze wladze(czyt modeatorzy) sa tylko ludzmi.jak widzisz jakis post podejzany to PW do modka i wsio.
Strona 1 / 1