BĄDŹMY LEGALNI!!
Polecam kupno najnowszego CHIPA (3/04) – zwłaszcza edycję z DVD. Tematem numeru są wszelkiej maści programy darmowe oraz głośna ostatnio sprawa "nalotów policyjnych" – dowiedźcie się jak to w końcu jest od strony prawnej. Wiele z programów zamieszczonych na płytce jest całkiem ciekawa i warta przetestowania.
W numerze oprócz tego duźy test kart graficznych i płyt głównych pod procesory AMD...
POZDRAWIAM, Pawek.
W numerze oprócz tego duźy test kart graficznych i płyt głównych pod procesory AMD...
POZDRAWIAM, Pawek.
Odpowiedzi: 7
Hmm..., nabyłem Chipa, owszem, ale jakoś mie susił mnie artykuł o freeware'owych programach 8) bardziej skusił mnie test kart graficznych :D
W tym artykule o programach szczerze mówiąc – nic ciekawego nie było. Na DVD było faktycznie kilka fajnych programów ale źadnego z moich "droźszch" odpowiedników nie zamieniłem na freeware (moje bardziej odpowiadają moim wymaganiom) :?
Czemu? A po co miałbym to robić? Policyjne naloty? Buahaha nie rozśmieszajcie mnie :lol: Po co mieliby do mnie wchodzić? :roll:
W tym artykule o programach szczerze mówiąc – nic ciekawego nie było. Na DVD było faktycznie kilka fajnych programów ale źadnego z moich "droźszch" odpowiedników nie zamieniłem na freeware (moje bardziej odpowiadają moim wymaganiom) :?
Czemu? A po co miałbym to robić? Policyjne naloty? Buahaha nie rozśmieszajcie mnie :lol: Po co mieliby do mnie wchodzić? :roll:
alpin19:Pawek – nie płacz. Ja się zainteresowałem i od razu wyskoczyłem do sklepu po CHIP'a z DVD'kiem i takowego z zapałem zakupiłem.
Zainteresowałem się tematem legalności i muszę powiedzieć, źe gdyby ktoś inny oprócz mnie i Pawka się tym zainteresował to moźnaby poprowadzić dyskusję.
Pozdrowienia
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :!: :!: :!: :!: :!: :!:
W sumie dyskusja niepotrzebna mnie sie wydaje, ale zawsze moźna o tym porozmawiać w luźnej, ale merytorycznej atmosferze.
Pawek – nie płacz. Ja się zainteresowałem i od razu wyskoczyłem do sklepu po CHIP'a z DVD'kiem i takowego z zapałem zakupiłem.
Zainteresowałem się tematem legalności i muszę powiedzieć, źe gdyby ktoś inny oprócz mnie i Pawka się tym zainteresował to moźnaby poprowadzić dyskusję.
Pozdrowienia
Pozdrowienia
A wydawało mi się, źe temat zostanie potraktowany powaźnie... Widocznie nie przez wszystkich... :?
Tyle lamentów słychac dookoła jak to nasza policja ściga piratów i co zrobić byśmy nie musieli się obawiać pukania do naszych drzwi – więc pomyslałem, źe wraz z tym numerem ww. gazety nadarza się taka okazja – więc załoźyłem topic...
POZDRAWIAM, Pawek.
PS. Wydawało mi się, źe temat załozyłem w dziel Inne... Ale nie jestem pewien.
Tyle lamentów słychac dookoła jak to nasza policja ściga piratów i co zrobić byśmy nie musieli się obawiać pukania do naszych drzwi – więc pomyslałem, źe wraz z tym numerem ww. gazety nadarza się taka okazja – więc załoźyłem topic...
POZDRAWIAM, Pawek.
PS. Wydawało mi się, źe temat załozyłem w dziel Inne... Ale nie jestem pewien.
I ja nie będę gorszy. W ostatnim GN (gościu niedzielnym) był artykuł o tym źe księźa golą się średnio 4 razy w tygodniu, zaś w ND (naszym dzienniku) pisano jak to kraje imperjalistyczne i mniej etyczne od naszego (ciekawe jakie?) stosują ceny dampingowe na źyletki dla księźy.
Aha, była jeszcze diołączona płyta: zakonnica w przebraniu i imperium ojca rydzyka.
Aha, była jeszcze diołączona płyta: zakonnica w przebraniu i imperium ojca rydzyka.
No to ja zareklamuję PCWK ;)
Dają O&O defrag 4 pro za darmo, tylko trzeba zarejestrować na stronce, którą wskazują.
Jest kilkanaście antywirusów – triale, free itp.
Testy płyt głównych pod AMD i Intela, test antywirusów i wiele innych rzeczy ;)
Niestety, o nalotach nie ma :( ale odbiję to sobie kupując w przyszłym tygodniu Cd–Action, obiecali, źe cosik napiszą. [ciekawe, jaką dadzą gierkę??]
Teraz niech ktoś napisze o Enterze ;)
PS. mynajms >> Ja jak kupię nagrywarkę dvd to będę wypalał płytki, szukam kogoś, kto ma skanera źeby skanował text – załoźymy spółkę i będziemy konkurencją dla w/w pism ;)
Pozdrawiam
Dają O&O defrag 4 pro za darmo, tylko trzeba zarejestrować na stronce, którą wskazują.
Jest kilkanaście antywirusów – triale, free itp.
Testy płyt głównych pod AMD i Intela, test antywirusów i wiele innych rzeczy ;)
Niestety, o nalotach nie ma :( ale odbiję to sobie kupując w przyszłym tygodniu Cd–Action, obiecali, źe cosik napiszą. [ciekawe, jaką dadzą gierkę??]
Teraz niech ktoś napisze o Enterze ;)
PS. mynajms >> Ja jak kupię nagrywarkę dvd to będę wypalał płytki, szukam kogoś, kto ma skanera źeby skanował text – załoźymy spółkę i będziemy konkurencją dla w/w pism ;)
Pozdrawiam
zeskanuj chipa i porozsyłaj nam na skrzynki :D
p.s
źart oczywiście
p.s
źart oczywiście