Azureus
Mam taki problem sciagalem giere bylo juz 1300mb na 1700 i pewnego razu gdy odpalam azureusa wpisze ze torrent w tym i w tym katalogu jest pusty no to sciagnalem tego samego torrenta ale z neta nowego no i daje zlicza mi ze mam 68 % ale pobiera od nowa czy od tamtego momentu skopiowalem torrenta do tego katalogu to mi natomiast wyskakuje błąd ze bład miejsca stworzenia torrenta na azureusie
Odpowiedzi: 3
Prawdopodobnie po zaniku zasilania i restarcie komputera program stwierdził, źe dotychczas ściągnięta część była uszkodzona i trzeba zacźąć od początku.Poszukaj w witrynie o której pisałem.
ja mam taki problem sciagalem z azureusa filmy na przyklad no i zostawilem kompa na noc i nie bylo pradu i mi sie wszystko skasowalo n azureusie no i potem jescze raz wrzucilem na azureusa te torrenty co sciagalem no i zaczelo sprawdzac doszlo do ilus tam sciagnietych procent ale pobiera jakby tak od poczatku
Miałem juź trochę styczności z tym programem – pomógłbym – ale piszesz tak niejasno, źe nie wiem dokładnie o co chodzi.Jest forum dyskusyjne n/t sieci BitTorent: torrent.org.pl
Strona 1 / 1