AWEYRA – Internet drogą radiową
Czy korzysta ktoś z dostępu do internetu drogą radiową? Jest taka firma jak AWEYRA (partner Energis), ale z ich stron w necie niczego nie moźna się dowiedzieć. Np. czy szybkość jest taka jaką oferują, czy są problemy przy łączeniu, czy w opłacie aktywacyjnej jest wliczona karta sieciowa (odbiornik, nadajnik) itp.
Jest teź inna firma, która nie pobiera opłaty, jeśli we własnym zakresie zorganizuje się potrzebne urządzenia.
Co jest potrzebne do łączenia z internetem drogą radiową?
Jest teź inna firma, która nie pobiera opłaty, jeśli we własnym zakresie zorganizuje się potrzebne urządzenia.
Co jest potrzebne do łączenia z internetem drogą radiową?
Odpowiedzi: 2
Ja korzystam z netu radiowego i jestem zadowolony – zapłaciłem tylko za małe urzadzanko, ktore sie podlacza przez USB. nie trzeba przy tym zadnej karty sieciowej bowiem to małe cos ma ja juz wbudowaną. moje urzadzenie jest wyprodukowane przez firme Actiontec i jak jest tu napisane jest to '11 Mbps Wireless Adapter'
Najlepiej sprawdzic informacje wchodzac na strone producenta urzadzen a nie firmy!!!!!!!!
Polecam m.in. – www.actiontec.com/UK/products/broadband/80211b_usb/80211usb_overview.html
Najlepiej sprawdzic informacje wchodzac na strone producenta urzadzen a nie firmy!!!!!!!!
Polecam m.in. – www.actiontec.com/UK/products/broadband/80211b_usb/80211usb_overview.html
Jesli lacza kablami to tylko z zwykla sieciowka lub jak w moim przypadku dodatkowo antena
Strona 1 / 1