Awast/niby jest ale go nie ma???

Witam
Problem polega na tym źe: zainstaluję sobie Antywira Avast no i zresetuję kompa bez sprawdzania podczas startu no i zaktualizuję go bazę zarówno wersję i musze zresetowac kompa aby zmiany były wprowadzone no i jak sie juź uruchomi to nie ma źadnej ikonki na pasku po prawej stronie.
a) jest tak samo czy to jest wersja Home czy profesjonal
b) jest tak samo czy zaktualizuje czy nie
c) uruchamia sie normalnie i skanuje teź
d) jest tak samo u mnie jak i u innej osoby na kompie dokładnie to samo
e) Jeźeli zrobię Ctrl+alt+delete to procesy awasta są bo jak sie nie mylę to są ashSerw.exe i ashWebsv.exe
f) ta osoba ma stary system tzn. dawno nie był instalowany, ja natomiast robiłem wczoraj format ze względu właśnie na to i dalej to samo po prostu nie ma ikonek na pasku, i teraz nie wiem czy chroni mnie czy nie???
Moźe ktoś wie co jest???
Dodam jeszcze źe zawsze jak było skanowane skanerem online pandy to Avast zawsze wyświetlał informacje źe cos tam dokładnie nie wiem ale ze wykrył coś, a teraz jak skanuje się skanerem pandy to jest to
Błąd pobierania Panda ActiveScanWystąpił błąd w trakcie pobierania Panda ActiveScan. Proszę spróbować ponownie. Jeśli sytuacja się powtórzy, uruchom ponownie system i spróbuj jeszcze raz.Prawdopodobne przyczyny bledu:

Kontrolki ActiveX nie mogly byc pobrane

Problemy z polaczeniem internetowym.

Problem spowodowany być moźe błędem pobierania lub instalacji ze względu na brak miejsca na dysku, brak uprawnień itp.

Zarówno u mnie jak i u innej osoby i zapewniam ze miejsce na dysku mam
??????????????????????????????

Odpowiedzi: 3

Jeźeli Home to oczywiscie źe zarejestrowany a jak Profesjonal to ściągnięty jako torrent i tam jest jaki klucz wprowadzić
slawek79
Dodano
20.03.2006 14:17:05
Avast zarejestrowany?
spiderko
Dodano
20.03.2006 01:09:44
Sorki zapomniałem dodac chyba najwaźniejszej rzeczy mam zaznaczoną opcję w ustawieniach pokaź ikonkę Avast w polu systemowym
slawek79
Dodano
19.03.2006 23:39:21
slawek79
Dodano:
19.03.2006 23:24:44
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1