awartosc zestawu WINDOWS MEDIA CENTER
zestawie windows media center znajduja sie 4 cd ;
1 i 2 to instalacyjne 3 nazywa sie UPDATES FOR VERSION 2005
Natomiast instalator woła podczas instalacji płyte z SERVICE PAC2 w jezyku angielskim.
Tej płyty nie ma w zestawie a gdy w odpowiedzi na okienko z prosba w włozenie tej płyty z service pack2 wkładam te płyte UPDATES FOR VERSION 2005 instalator odrzuca ja :!: Po chwili znów ukazuje sie okienko z prosba o ten service pack2 .
Czy to znaczy ze pracowenicy sklepu w którym kupiłem te windows oszukali mnie wkładajac do pudełka płyte z updates for version 2005 zamiast service pack2 :?:
Czy w zestawie powinny byc obie te płyty czyli razem ich 5 :?:
Prosze o jakas porade i sugestie jaka jest róznica miedzy tymi 2 płytami o których p[isze
Która z nich powinna byc w zestawie czy powinny byc obydwie :?: :x
1 i 2 to instalacyjne 3 nazywa sie UPDATES FOR VERSION 2005
Natomiast instalator woła podczas instalacji płyte z SERVICE PAC2 w jezyku angielskim.
Tej płyty nie ma w zestawie a gdy w odpowiedzi na okienko z prosba w włozenie tej płyty z service pack2 wkładam te płyte UPDATES FOR VERSION 2005 instalator odrzuca ja :!: Po chwili znów ukazuje sie okienko z prosba o ten service pack2 .
Czy to znaczy ze pracowenicy sklepu w którym kupiłem te windows oszukali mnie wkładajac do pudełka płyte z updates for version 2005 zamiast service pack2 :?:
Czy w zestawie powinny byc obie te płyty czyli razem ich 5 :?:
Prosze o jakas porade i sugestie jaka jest róznica miedzy tymi 2 płytami o których p[isze
Która z nich powinna byc w zestawie czy powinny byc obydwie :?: :x
Odpowiedzi: 4
Tak ale ja ich pytałem 'co jest grane ze płyta = 3 nie
chce sie instalowac po płycie –= 2 :(
To wiedzieli a nie chcieli odpowiedziec celowo :!:
chce sie instalowac po płycie –= 2 :(
To wiedzieli a nie chcieli odpowiedziec celowo :!:
Moge powiedziec;chamy i nic wiecej
Nie obraź się ale chyba przesadzasz. Przecieź wystarczyło spróbować po kolei wszystkie płytki zamiast robić awanturę :wink: Tak to juź jest – najwaźniejsze informacje zawsze są napisane maczkiem albo nie ma ich wcale :wink:
Dzieki wielkie za porade :D
Nie pomysleli te gamonie z microsoftu zeby w momencie gdy wyswietla sie ten monit o SP2 zeby tam pisał instalator ze 'włoz cd=1' :(
Równiez w sklepie w którym kupowałem ten media center
chłopaki nie powiedzioeli mi podczas gdy sami instalowali system co trzeba zrobic w takim momencie :( Moge powiedziec;chamy i nic wiecej :!:
Uwazam tez ze byłoby dobrze gdyby na tym forum w widocznym miejscu było to napisane takie pouczenie dla tych którzy po raz 1 instaluja winde w wersji media center;
GDY INSTALATOR POPROSI O CD Z SERVICE PACK 2 NALEZY WłOZYC DO NAPEDU CD=1
NASTEPNIE PO URUCHOMIENIU JUZ ZAINSTALOWANEGO SYSTEMU TRZEBA NAJPIERW ZAINSTALOWAC 'NET.FRAMEWORK' Z CD=1
NASTEPNIE ZAINSTALOWAC UPDATY Z CD=3
dOPIERO TERAZ SPOLSZCZENIE Z CD=4
Teraz dopiero mozna doinstalowywac rózne inne programy , sterowniki inaczej sie nie da 8)
Mysle ze moderator umiesci taka krótka instrukcyjke
dla xp media center w rubryce przyklejone :D :D
Nie pomysleli te gamonie z microsoftu zeby w momencie gdy wyswietla sie ten monit o SP2 zeby tam pisał instalator ze 'włoz cd=1' :(
Równiez w sklepie w którym kupowałem ten media center
chłopaki nie powiedzioeli mi podczas gdy sami instalowali system co trzeba zrobic w takim momencie :( Moge powiedziec;chamy i nic wiecej :!:
Uwazam tez ze byłoby dobrze gdyby na tym forum w widocznym miejscu było to napisane takie pouczenie dla tych którzy po raz 1 instaluja winde w wersji media center;
GDY INSTALATOR POPROSI O CD Z SERVICE PACK 2 NALEZY WłOZYC DO NAPEDU CD=1
NASTEPNIE PO URUCHOMIENIU JUZ ZAINSTALOWANEGO SYSTEMU TRZEBA NAJPIERW ZAINSTALOWAC 'NET.FRAMEWORK' Z CD=1
NASTEPNIE ZAINSTALOWAC UPDATY Z CD=3
dOPIERO TERAZ SPOLSZCZENIE Z CD=4
Teraz dopiero mozna doinstalowywac rózne inne programy , sterowniki inaczej sie nie da 8)
Mysle ze moderator umiesci taka krótka instrukcyjke
dla xp media center w rubryce przyklejone :D :D
Gdy pojawia się komunikat, masz włoźyć płytę pierwszą, zawierającą Windows XP Service Pack 2.
Strona 1 / 1