Awaria
No mam taki problem gdyz zdaza mi sie juz to od dluzszego czasu ze co ok 1 lub 2 misiace musze instalowac sobie na nowo XP–ka.Sytuacja rysuje sie nastepujaco: Przez jakis czas jest git wszystko w porzadku ale przychodzi pewien okres ze chce sobie wlaczyc kompa to do momentu zanim wyskoczy logo windowsa ( kiedy sie laduje) jest dobrze ale kiedy juz sie win laduje to czeka mnie restart kompa i tak w kolko.Juz nie da rady wejsc do windowsa nawet w trybie awaryjnym i rzadnym innym.Dzieje sie tak mimo ze nic nie bylo robione gdyz zanim sie to dzieje wszystko gra i nie dzieja sie problemy.Nie wiem co to moze byc ,ale juz mam dosyc ciaglej instalki i konfiguracji itd. tego.
Odpowiedzi: 2
To jakie jeszcez informacje sa potrzebne? Mam plyte MSI KT4V,procek AMD Athlon 2000+,dysk segate barracuda,512 ram
Coś Ci systme rozwala, ale praktycznie szansa na to by "zdalnie" stwierdzić" co to jest nie istnieje.
Szczególnie, źe praktycznie nie podałeś – poza opisem samego zonka – źadnych informacji.
Szczególnie, źe praktycznie nie podałeś – poza opisem samego zonka – źadnych informacji.
Strona 1 / 1