awaria wszystkich portów usb

Proszę o pomoc.Mam problem ponieważ nagle przestały działać mi wszystkie porty usb.Podejrzewam że mogło się przyczynić do tego że zacząłem korzystać z myszki na usb-logitechV100 i kamerki Philips ale nie powinno przecież usb służy do podłączania różnych urządzeń.Podłączając teraz jakiekolwiek urządzenie na usb wyskakuje komunikat "nie rozpoznano urządzenia usb" , podłączając myszke optyczną miga ona przez chwilę może 4 razy i nie świeci,nie działa.W meneger urządzeń-Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej pojawia się "Nieznane urządzenie".Stan urządzenia (Nieznane urządzenie)-Brak zainstalowanych sterowników tego urządzenia.Próbowałem już instalacji na świeżo windowsa,przywracałem z kopi reinstalacyjnej (norton ghost),wgrałem najnowszy bios,próbowałem na innym zasilaczu,podłączałem urządzenia z własnym zasilaniem.Nie wiem co mogę zrobić czy zostaje mi dokupić kartę z usb na PCI a usb wyłaczyć w biosie czy jest szansa coś z tym zrobić.Dane techniczne: Asus K8N,AMD Athlon64 2800+,1Go ram,zasilacz 300W.Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam.

Odpowiedzi: 0

robmalo
Dodano:
06.01.2008 02:44:48
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0