AviTricks
Witam, programem AviTricks wyciąlem kawałek filmu, i zapisałem jak porjekt.Ale jak zapisać ten wycięty kawałek filmu jako plik fimowy, np. avi lub mpeg
Edit: juź zrobiłem, tylko coś się przycina i muszę nad tym popacować :wink:
Edit: juź zrobiłem, tylko coś się przycina i muszę nad tym popacować :wink:
Odpowiedzi: 14
Panowie dyskutanci, na PW wypad :wink:
Xamil, niepotrzebnie znów rekompresujesz ten film. W VirtualDubie trzeba było zaznaczyć "direct stream copy" czy podobnie.
Xamil, niepotrzebnie znów rekompresujesz ten film. W VirtualDubie trzeba było zaznaczyć "direct stream copy" czy podobnie.
no woltarz to ma wedle gustu :wink:gusioo:gieras:IMO najpredzej chyba a wiosne, bo w tej temperaturze to by chyba ciezko bylo nawet tym sie rozpalic :)
A co 'woltarz' ma słaby :mrgreen:
Zajdziemy do EL NINA to jakiego trunka z barka wyjmie :wink:
BTW: juz widze jaki EL chetny zeby nas zaprosic :P
gieras:IMO najpredzej chyba a wiosne, bo w tej temperaturze to by chyba ciezko bylo nawet tym sie rozpalic :)
A co 'woltarz' ma słaby :mrgreen:
Zajdziemy do EL NINA to jakiego trunka z barka wyjmie :wink:
IMO najpredzej chyba a wiosne, bo w tej temperaturze to by chyba ciezko bylo nawet tym sie rozpalic :)gusioo:gieras:krkieciki gusioo krokieciki :P a po advocacie rzeczywisce sie lepiej szuka. czasmai sie zastanawiam, jak widze niektore tematy jakby to bylo bez dopingu :wink:
No pacz się ..
A na tego advocata to sie kiedyś musimy zgadać – mogę nawet przyjachać na rowerze do Katowic ;)
gieras:krkieciki gusioo krokieciki :P a po advocacie rzeczywisce sie lepiej szuka. czasmai sie zastanawiam, jak widze niektore tematy jakby to bylo bez dopingu :wink:
No pacz się ..
A na tego advocata to sie kiedyś musimy zgadać – mogę nawet przyjachać na rowerze do Katowic ;)
krokieciki gusioo krokieciki :P a po advocacie rzeczywisce sie lepiej szuka. czasmai sie zastanawiam, jak widze niektore tematy jakby to bylo bez dopingu :wink:gusioo:gieras:ja juz umie szybciej :mrgreen:
Bo te swoje kotleciki wcinasz i advocatem popijasz. ;)
gieras:ja juz umie szybciej :mrgreen:
Bo te swoje kotleciki wcinasz i advocatem popijasz. ;)
ja juz umie szybciej :mrgreen:gusioo:Xamil:To ile mam szukać, bo Tobie cięzko napisać ;/ Dla Ciebie to pół minuty a ja szukałem duźo dłuźej.
Moźe sie w końcu nauczysz czegoś poźytecznego.
Dla mnie wpisanie w google: kompresja +avi to 20 sekund.
Xamil:To ile mam szukać, bo Tobie cięzko napisać ;/ Dla Ciebie to pół minuty a ja szukałem duźo dłuźej.
Moźe sie w końcu nauczysz czegoś poźytecznego.
Dla mnie wpisanie w google: kompresja +avi to 20 sekund.
To ile mam szukać, bo Tobie cięzko napisać ;/ Dla Ciebie to pół minuty a ja szukałem duźo dłuźej.
Xamil:Szukałem, ale nie znalazłem.
To jeszcze raz, aź do skutku.
Zapewniam Cię, źe moźna znaleźć.
Szukałem, ale nie znalazłem.VirtualDubem moźna?
Ej stary – uźywaj przycisku zmień.
A co do pliku – to go skompresuj. Nie pytaj jak i czym bo odeśle Cię do archiwum i do googli.
A co do pliku – to go skompresuj. Nie pytaj jak i czym bo odeśle Cię do archiwum i do googli.
Ej, zapisałem 1minutowy filmuk, a zajmuje 1,15Gb.to Dlatego ze ma szybkość transmisji bitów 44tyś.Jak to poustawiac?
Strona 1 / 1