Avi(dvix) na DVD

No wlasnie jak z avi (dvix) zrobic format DVD. Jak chce nagrac film to pokazuja mi sie jakies pliki do ktoreych musze cos wkleic ale ja mam film w 1 pliku :/ Jak otwieram jakis film DVD to sa tam 2 katalogi i jakies pliczki ale jak je zrobic. Przez Nero Vision .... Trwa to az 3 h i jak to zrobil to nienagral na plyte tylko gdzies to dal... Niestety niewiem gdzie bo miejsce na dysku sie nie zmienilo itp.. poprostu przekonwertowal i to wszystko :(

Odpowiedzi: 3

Ukey:
Płyty DVD–R nagrane i sfinalizowane na nagrywarkach DVD–Video są odtwarzane w urzadzeniu jaki DVD–Video
Co to znaczy sfinalizowac plyte :?:

http://www.eis.com.pl/virtual/modules.php?op=modload&name=Forum&file=viewtopic&topic=5122&forum=8&6
Ad@$
Dodano
20.08.2005 19:54:43
Zrobilem takie cos jak na zdjeciu. Nagralem te pliki w folderze i jeszcze ten audio jako dysk z danymi i niestety moje domowe dvd nie czyta :( Nagralem na plytke DVD–R (PLATINUM) w manualu jest na pisane ze taka plyte czyta ale kolo tego jest symbol DVD–r R 4.7 i niewiem czy to jakas inna plyta czy to ta sama co ja mam tylko bez tej koncowki (R 4.7) i jak sie poprawnie to nagrywa. Aaa i jeszcze jena sprawa jak patrzylem na inna plyte DVD+R (tej moje DVD powinno nie czytac ale czyta ...) Tych plikow z roz. VOB jest troszke wiecej. Czy to ma jakies znaczenie czy nie. I tak dla przypomnienia jak powinno sie poprawnie nagrac te pliki co sa na zdjeciu na plyte by DVD je odtwarzalo. Znalazlem jeszcze takie cos
Płyty DVD–R nagrane i sfinalizowane na nagrywarkach DVD–Video są odtwarzane w urzadzeniu jaki DVD–Video
Co to znaczy sfinalizowac plyte :?:
Ukey
Dodano
20.08.2005 19:47:41
Ja tam nie wiem, ale ....... google pewnie iwedzą ,bowiem wpisanie divx2dvd juź w pierwszymwyniku zaczyna się zachęcająco: "Przerabianie divx/xvid na DVD ..."

Tyle, źe ja nie mam.dysguglii.
Rebe
Dodano
20.08.2005 13:52:31
Ukey
Dodano:
20.08.2005 13:38:43
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1