Avi z polskimi napisami
Hej,
Szciagnalem niemieckie i angielskie filmy w kawalkach xxxDVDRiP.XViD.partxx.rar, i latwo sie tworzy z nich xxx.avi jednak chcialbym jeszcze jakosc dolaczyc plik xxx.txt z polskimi napisami tylko nie wiem jak? I czym?
S
Szciagnalem niemieckie i angielskie filmy w kawalkach xxxDVDRiP.XViD.partxx.rar, i latwo sie tworzy z nich xxx.avi jednak chcialbym jeszcze jakosc dolaczyc plik xxx.txt z polskimi napisami tylko nie wiem jak? I czym?
S
Odpowiedzi: 3
OK, dzieki, a przy okazji jest jakis dobry site z polskimi tekstami do filmow?
S
S
Do tego celu bedzie dobry Virtual Dub, tyle źe w tym przypadku bardzo prawdopodobne jest, źe rozjedzie Ci się dźwięk i obraz. Nie raz juz tak miałem i właściwie nie wiem dlaczego. Od tamtej pory polubiłem pliki z osobnymi napisami :wink: Poza tym takie rozwiąznie ma swoje zalety.
troszkę nie rozumiem – chcesz text z pliku textowego wkleic do filmu, tak by następnym razem text był od razu w filmie, bez konieczności ładowania pliku textowego ?
bo jeśli chcesz tylko mieć text oglądając film to wystarczy źe uźyjesz jakiegoś playera –> Bestplayer lub Vplayer ;)
bo jeśli chcesz tylko mieć text oglądając film to wystarczy źe uźyjesz jakiegoś playera –> Bestplayer lub Vplayer ;)
Strona 1 / 1