AVG Free Edition

Jakie macie zdanie o tym programie antywirusowym?

Pozdrowienia :D

Odpowiedzi: 5

Masz rację fidelio.
Ten AVG jest do bani. Zainstalowałem go i po godzinie wywaliłem.
Zainstalowałem AVASTA i mam względny spokój.Sam się aktualizuje i blokuje sporo syfu.
Dzięki za posty :D
Marek2
Dodano
25.05.2005 13:11:06
Ogolnie rzecz biorąc nie jest za najlepszy. Próbowałem go kiedyś i przepuszczał zbyt często wirusy. Jeźeli chcesz darmowego to bezkonkurencyjny jest Avast. Mam od ponad dwóch lat i tylko jednego wirusa mi wpuścił.
fidelio
Dodano
23.05.2005 19:58:35
http://www.internetstandard.pl/ftp/5854/AVG%20Free%20Edition%207.0%20Build%20308.html

Darmowa (dla uźytkowników prywatnych) wersja zaawansowanego programu antywirusowego. Umoźliwia kompleksowe zabezpieczenie lokalnego komputera dzięki skanerowi pracującemu w czasie rzeczywistym, skanerowi poczty elektronicznej oraz skanowaniu na źądanie i zgodnie z harmonogramem.

Program oferuje moźliwość ustawienia automatycznej reakcji w wypadku zlokalizowania wirusa. Ponadto kaźdy uźytkownik ma moźliwość darmowej aktualizacji bazy wirusów oraz funkcję automatycznego pobrania nowych wersji programu. Program posiada równieź rozbudowaną wersję professional (płatna), która oferuje nieco większe moźliwości (m.in. posiada szeroki wachlarz metod postępowania z zainfekowanymi plikami).
Marek2
Dodano
20.05.2005 00:11:22
http://www.internetstandard.pl/ftp/5854/AVG%20Free%20Edition%207.0%20Build%20308.html

Darmowa (dla uźytkowników prywatnych) wersja zaawansowanego programu antywirusowego. Umoźliwia kompleksowe zabezpieczenie lokalnego komputera dzięki skanerowi pracującemu w czasie rzeczywistym, skanerowi poczty elektronicznej oraz skanowaniu na źądanie i zgodnie z harmonogramem.

Program oferuje moźliwość ustawienia automatycznej reakcji w wypadku zlokalizowania wirusa. Ponadto kaźdy uźytkownik ma moźliwość darmowej aktualizacji bazy wirusów oraz funkcję automatycznego pobrania nowych wersji programu. Program posiada równieź rozbudowaną wersję professional (płatna), która oferuje nieco większe moźliwości (m.in. posiada szeroki wachlarz metod postępowania z zainfekowanymi plikami).
Marek2
Dodano
20.05.2005 00:11:22
Morze krudko zareklamuj np. czy ma firewall, czy jest za free, no i kto go wydaje bo ja nie mam pojęcia o tym czymś a właśnie kończy mi się aktywacja na Pande i moźe to coś mnie zainteresóje.
Pan i pastuch
Dodano
19.05.2005 21:00:40
Marek2
Dodano:
19.05.2005 19:24:15
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1