Nie bede wprowadzal nowego punktu w regulaminie, ale musicie dać sobie sprawe z tego, źe ładując avatorka który zajmuje ponad 200 kilo, troche przesdzacie. Gdyby kaźdy tak zrobił, załadownaie strony było by niemoźliwe! Takim osobą od razu je usune.
Panowie, wszytsko moźna, ale z umiarem. Czasami wystarczy posłuźyć się inteligencją i pomyśleć!
Jak zwykle ten post nie utrudni źycia normalnemu userowi, tylko jedej i tej samej grupie userów, która na wszelki sposób prubuje wymyślić coś nowego, czego regulamin nie przewiduje.
Waszą inwencję twórczą moglibyście zaprezentować w dziale np: Windows XP i rozwiązać jakiś problem innych userów, a nie w O Wszytskim, bawiąc się jak dzieci w piasku.
Panowie, wszytsko moźna, ale z umiarem. Czasami wystarczy posłuźyć się inteligencją i pomyśleć!
Jak zwykle ten post nie utrudni źycia normalnemu userowi, tylko jedej i tej samej grupie userów, która na wszelki sposób prubuje wymyślić coś nowego, czego regulamin nie przewiduje.
Waszą inwencję twórczą moglibyście zaprezentować w dziale np: Windows XP i rozwiązać jakiś problem innych userów, a nie w O Wszytskim, bawiąc się jak dzieci w piasku.
Odpowiedzi: 17
rybka_kuba, jestes nidojrzaly emocjonalnie. Wydoroslej, to mozemy pogadac. Nie szntazuj mnie ze chcesz byc moderatorem.
Takie hasla w stylu "zobaczymy" slyszelismy juz dziesiatki razy, od dziesiatek userow. I co? Forum trwa nadal. Ba, rozwiaj się. Zdaj sobie sprawe źe jeden dzieciak (i nie chodzi mi o wiek, ale o dojrzalosc) nam nie zaszkodzi.
Dyskusje zamykamy.
Takie hasla w stylu "zobaczymy" slyszelismy juz dziesiatki razy, od dziesiatek userow. I co? Forum trwa nadal. Ba, rozwiaj się. Zdaj sobie sprawe źe jeden dzieciak (i nie chodzi mi o wiek, ale o dojrzalosc) nam nie zaszkodzi.
Dyskusje zamykamy.
rybka_kuba, jestes nidojrzaly emocjonalnie. Wydoroslej, to mozemy pogadac. Nie szntazuj mnie ze chcesz byc moderatorem.
Dyskusje zamykamy.
Dyskusje zamykamy.
To znaczy nie dla mnie??Nie to nie.Chcieliscie wojny??Bedzie wojna.Zobaczymy kto lepiej wyjdzie...Kuba:ok 4800 userow.
A ja ci powiem tak, jesli tobie cos przeszkadza to ty nie wchodz. To jest forum dla wszytskich normalanych.
ok 4800 userow.
A ja ci powiem tak, jesli tobie cos przeszkadza to ty nie wchodz. To jest forum dla wszytskich normalanych.
ok 4800 userow.
Czy to, ze ktos ma modem uprawnia go do niewchodzenia na forum?Tez jest uzytkownikiem internetu i moze wchodzic tam gdzie chce.
Zastanow sie troche.
Aha ja mam stalke gdyby co.
Zastanow sie troche.
Czy to, ze ktos ma modem uprawnia go do niewchodzenia na forum?Tez jest uzytkownikiem internetu i moze wchodzic tam gdzie chce.
Zastanow sie troche.
Zastanow sie troche.
Pare tysciecy???Lekka przesada.?!.Jak ktos ma modem to nie moja wina.Niech nie w chodzi na forum.Kuba:tobie nie przeszkadza, ale oprusz ciebie jest tu jeszcze pare tysiecy innych userow.
tobie nie przeszkadza, ale oprusz ciebie jest tu jeszcze pare tysiecy innych userow.
Dlamnie to nie duzo.I nie zgadzam sie z PAWKIEM.Tancerz byl super.Ale jak nie wolno to nie.Kuba:tylko zajmuje 180 kilo
tylko zajmuje 180 kilo
Jeeeeeee, nareszcie Siemens :!: :!: :lol: :lol:
Stary, dobry Tomekk.
PS.Ten Siemens nawet ładniejszy od tego poprzedniego :P
Stary, dobry Tomekk.
PS.Ten Siemens nawet ładniejszy od tego poprzedniego :P
Tomekk ten tancerz jest spoko.Tomekk:OK. dzięki
wrzuce sobie "starego" siemensa
OK. dzięki
Dokładnie. Nie będe ustalał dokładnych rozmiarów (chyba, źe będe zmuszony), ale jeśli obrazek ma 180 kilo, to chyba jednak nie jest zbyt dobry.
jeszcze rozmiar jak rozmiar, ale popatrz na jego wagę –> 180 kb. IMHO to za duźo
a czy ten jest za duźy ?
http://dudek81.webpark.pl/avatar.gif
http://dudek81.webpark.pl/avatar.gif
Strona 1 / 1