Moźe to głupie pytanie,ale jak powiększyć avatar :?: :?:
Odpowiedzi: 10
no to dlaczego jesli podaje URL do avatarka na stronce www (animowany gif) to pisze, ze "obraz musi byc wiekszy niz 0 i mniejszy niz"??
Moźe przekraczać, ten rozmiar, moźe mieć i z Mega, ale czy jest sens. Jak chcesz umieścić avatar na innym serverze to teź staraj się raczej źeby ten avatar nie był za duźy.
apropos avatarka, to czy jesli avatar mam umieszczony na jakims serwerze, albo stronce i chce go miec w profilu, to czy moze przekraczac 6kb ??
Proszę bardzo MarcinX. Wysłałem Ci jeszcze jednego avatarka. Wydaję mi się, źe bedzie jeszcze lepszy – jego tło jest przezroczyste i bedzie pasowało wszedzie :wink:
Zrobione.
Dzięki pawek .
Duźy odemnie.
Dzięki pawek .
Duźy odemnie.
polecam Ci program GIF Construction – w bardzo prosty sposób moźna zmieniać wielkość gifów
Jeźeli chodzi Ci o powiększenie tego ava co masz o 30% to na pewno w profilu tego nie znajdziesz. Moja uwaga tyczyła się problemu co niektórzy mają z wstawieniem ava większego niź 80x80 pikselów 8) :wink:
Chodzi o ten avatar jakieś 30 %.
Z profilem kombinowałem chyba z 20 min i nic !
Chyba jestem zdziebko nie tego z oczami :D jeszcze raz poszukam.
Jeźeli nic nie znajdę dam ci znać Pawek ( poco cie męczyć :wink: )
Ale dzięki :!:
Z profilem kombinowałem chyba z 20 min i nic !
Chyba jestem zdziebko nie tego z oczami :D jeszcze raz poszukam.
Jeźeli nic nie znajdę dam ci znać Pawek ( poco cie męczyć :wink: )
Ale dzięki :!:
MarcinX:Moźe to głupie pytanie,ale jak powiększyć avatar :?: :?:
Pytanie głupie to moźe nie jest, ale topic zamykam i tak.
Powody:
raz: poszperaj dobrze w profilu, swoim oczywiście i zobacz co tam stoi odnośnie avatarów. Poczytaj uwaźnie, napewno dojdziesz co i jak.
dwa: wyszukiwarka, działa u Ciebie czy nie bardzo ? bo było juź tłumaczone. Szukaj a znajdziesz....
UPDATE: nie zamknę, jeźeli chodzi rzeczywiście o powiększenie konkretnie tego ava, bo jak nie to ręka, noga, mózg na ścianie... :lol: :lol: :wink:
Twój nowy avatar jest dosyc skomplikowany... Niedość, źe jest animowanym gifem, to jeszcze klatki składowe są róźnych rozmiarów. Chetnie bym się pobawił z jego powiększeniem, ale nie mam teraz odpowiedniego programu, typu Ulead GIF Animator. MarcinX, jeźeli chcesz to dzisiaj Ci to postaram się zrobić i przesłać na maila... Jak nie zdąźę dzisiaj to jutro (w nidzielę), ok :?: (tylko podaj mi maila, jak chcesz, to na PW)
Strona 1 / 1